Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Susquehanna University

Susquehanna University

Susquehanna University

Introducere

Studenții noștri prosperă și veți prospera și dvs., deoarece sunteți îndrumat de profesori care sunt atât experți în domeniile lor, cât și profesori excepționali. Cursurile la Susquehanna sunt intense - vă veți bucura de o atenție personalizată din partea facultății dvs., deoarece vă ajută să învățați și să dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru a fi pregătit pentru un loc de muncă și/sau pentru școala absolventă.

Multe școli vorbesc despre studii în străinătate, dar la Susquehanna toată lumea o face. Suntem recunoscuți la nivel național pentru angajamentul nostru față de experiențele globale și competența culturală prin programul nostru inovator Global Opportunities (GO).

Misiune

Educăm studenții pentru vieți productive, creative și reflectorizante de realizare, conducere și servicii într-o lume diversă, dinamică și interdependentă.

Academicieni

Veți alege dintre peste 100 de cursuri majore și minore, precum și programe pre-profesionale și un program de onoare interdisciplinar.

Școala de Arte, Școala de Științe Umaniste, Școala de Științe Naturale și Sociale și Școala de Afaceri Sigmund Weis acreditată AACSB oferă diplome de licență în arte, licență în științe și licență în muzică.

Veți beneficia de facultatea noastră excepțională și de clasele mici care facilitează participarea. Curriculumul nostru inovator încurajează amploarea și profunzimea studiului pe măsură ce vă dezvoltați setul de abilități, iar participarea la programul nostru Global Opportunities vă dezvoltă competența culturală.

În esență, lumea vă este deschisă atunci când alegeți Susquehanna University .

Susquehanna este o instituție acreditată, non-profit, ceea ce înseamnă că programele noastre sunt atât certificate, cât și recunoscute pentru excelența lor. Acreditările noastre includ Asociația pentru Avansarea Școlilor Collegiate de Afaceri (AACSB International), Asociația Națională a Școlilor de Muzică (NASM), Societatea Americană de Chimie și Comisia pentru Învățământul Superior al Statelor de Mijloc. De asemenea, suntem membri ai Grupului Annapolis, o organizație a celor mai importante colegii de arte liberale ale națiunii.

Statistică

Noi suntem...

 • 2.300 de studenți implicați, care vă vor fi colegi de cameră, colegi de clasă, colegi de echipă și prieteni.
 • O rețea de aproape 19.620 de absolvenți realizați, care oferă sfaturi și deschid porțile pentru stagii și oportunități viitoare de carieră
 • Sute de profesori și personal dedicat care vă vor provoca și vă vor sprijini în fiecare parte a călătoriei dvs. Susquehanna.

  Caracteristici Campus

  • 325 de acri pitorești în Selinsgrove, Pensilvania, cu facilități de primă clasă, inclusiv un centru științific de ultimă generație, un Centru de educație pentru mediu axat pe durabilitate, precum și pe cercetarea râului și a terenurilor, și sala de concerte Stretansky.
  • Locuința în campus este garantată și include rezidențe tipice în stil coridor până la case și apartamente pentru o viață mai independentă
  • Facilități sportive excepționale, inclusiv un complex sportiv, centru de fitness, piscină și 26 de acri de terenuri de joc cu iarbă și gazon
  • O plimbare confortabilă către magazine și servicii din centrul orașului Selinsgrove și râul Susquehanna
  • La o oră de capitala statului Harrisburg și la trei ore de la New York City, Philadelphia, Baltimore și Washington, DC

   Locații

   • Selinsgrove

    University Avenue,514, 17870, Selinsgrove

   Întrebări