Keystone logo
© ©Susquehanna University
Susquehanna University

Susquehanna University

Susquehanna University

Introducere

Studenții noștri prosperă și veți prospera și dvs., deoarece sunteți îndrumat de profesori care sunt atât experți în domeniile lor, cât și profesori excepționali. Cursurile la Susquehanna sunt intense - vă veți bucura de o atenție personalizată din partea facultății dvs., deoarece vă ajută să învățați și să dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru a fi pregătit pentru un loc de muncă și/sau pentru școala absolventă.

Multe școli vorbesc despre studii în străinătate, dar la Susquehanna toată lumea o face. Suntem recunoscuți la nivel național pentru angajamentul nostru față de experiențele globale și competența culturală prin programul nostru inovator Global Opportunities (GO).

Misiune

Educăm studenții pentru vieți productive, creative și reflectorizante de realizare, conducere și servicii într-o lume diversă, dinamică și interdependentă.

Academicieni

Veți alege dintre peste 100 de cursuri majore și minore, precum și programe pre-profesionale și un program de onoare interdisciplinar.

Școala de Arte, Școala de Științe Umaniste, Școala de Științe Naturale și Sociale și Școala de Afaceri Sigmund Weis acreditată AACSB oferă diplome de licență în arte, licență în științe și licență în muzică.

Veți beneficia de facultatea noastră excepțională și de clasele mici care facilitează participarea. Curriculumul nostru inovator încurajează amploarea și profunzimea studiului pe măsură ce vă dezvoltați setul de abilități, iar participarea la programul nostru Global Opportunities vă dezvoltă competența culturală.

În esență, lumea vă este deschisă atunci când alegeți Susquehanna University .

Susquehanna este o instituție acreditată, non-profit, ceea ce înseamnă că programele noastre sunt atât certificate, cât și recunoscute pentru excelența lor. Acreditările noastre includ Asociația pentru Avansarea Școlilor Collegiate de Afaceri (AACSB International), Asociația Națională a Școlilor de Muzică (NASM), Societatea Americană de Chimie și Comisia pentru Învățământul Superior al Statelor de Mijloc. De asemenea, suntem membri ai Grupului Annapolis, o organizație a celor mai importante colegii de arte liberale ale națiunii.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Selinsgrove

    University Avenue,514, 17870, Selinsgrove

Întrebări