Keystone logo
Swiss eLearning Institute

Swiss eLearning Institute

Swiss eLearning Institute

Introducere

Cei care realizează cel mai mult în viață învață mereu. Ei sunt studenți ai vieții, studenți ai mentorilor lor, studenți ai semenilor lor și studenți ai experiențelor lor. „Cupele lor sunt goale”, întotdeauna gata să învețe. Ei caută să se îmbunătățească la fiecare pas. Urmând conceptul RYTHM, ei se străduiesc să se ridice în toate modurile, în beneficiul lor și al celor din jur.

La Swiss eLearning Institute , cursurile sunt concepute pentru aceste tipuri de persoane; atât cei care aspiră la realizare, cât și cei care realizează deja. Setea de învățare și dezvoltare personală trăiește în toată lumea, dar este evidentă mai ales în rețele. Investiția în viitorul tău depășește câștigul financiar. A investi în viitorul tău înseamnă a investi în tine; îmbunătățirea cunoștințelor personale și educația continuă

Cadrul Swiss eLearning Institute se bazează pe conceptul de „educație continuă; un program de învățământ postliceal care este creat pentru a oferi o îmbogățire suplimentară, fie profesională, fie personală.

Oricine poate beneficia de educație continuă, dar natura informală și flexibilă a cursurilor de educație continuă oferă un avantaj deosebit celor a căror profesii sunt în continuă evoluție, în special persoanelor care lucrează în rețea. Când ne dezvoltăm pentru prima dată, se îmbunătățesc și alte aspecte din jurul vieții noastre. O minte sănătoasă duce la un corp sănătos, ceea ce duce la o viață sănătoasă și bogată.

Locații

  • Zürich

    Zürich, Elveţia

    Întrebări