Keystone logo
Tainan National University Of The Arts

Tainan National University Of The Arts

Tainan National University Of The Arts

Introducere

Înființarea școlii a fost aprobată de Executive Yuan în ianuarie 1989. Biroul pregătitor a fost înființat în 1993. Denumirea de Colegiul Național de Arte Tainan a fost adoptată oficial în iulie 1996. Numele a fost schimbat în Tainan National University Of The Arts în august. , 2004, un eveniment important pe cronologia școlii. Școala este situată lângă frumosul rezervor Wushantou din districtul Guantian, Tainan.

Misiunea TNNUA este de a alimenta talentele în domeniile de artă extrem de profesionale. Școala se mândrește cu o gamă largă de domenii academice în domenii conexe, cuprinzând Colegiul de muzică, Colegiul de arte vizuale, Colegiul de arte sonore și de imagine, Colegiul de litere și patrimoniul cultural și Comisia pentru educație generală. De la fondarea sa, a obținut rezultate remarcabile în educație. Sub influența facultății profesionale și a mediului artistic, Școala a pregătit cu succes talente profesionale remarcabile de artă în domeniul creației și cercetării de artă, stabilind TNNUA drept unul dintre cele mai remarcabile institute academice specializate în arte profesionale.

În ultimii ani TNNUA a investit mult efort în explorarea posibilităților de a combina umaniste și arte cu tehnologie. A format alianțe intersectoriale cu industriile locale din domeniul tehnologiei digitale și prezintă în mod proactiv capacitățile creative ale școlii în diferite domenii ale artelor. Ajută la reabilitarea culturală și la construirea unei conștiințe umaniste locale prin eforturi continue în crearea de muncă și cercetare. Prin schimburi de artă, școala se conectează la comunitatea globală, aducând experți în artă din Taiwan pe scenele internaționale și demonstrând potențialul Taiwanului în domeniul artelor.

Locații

  • 66號

    大崎,66號, 72045, 66號

    Întrebări