Keystone logo
Tarumanagara University

Tarumanagara University

Tarumanagara University

Introducere

Pentru a-și construi economia, Indonezia are nevoie de o participare activă a antreprenorilor. Ele creează oportunități capabile să absoarbă forța de muncă disponibilă. Acest lucru poate începe de la universitate care joacă un rol vital în producerea de profesioniști care lucrează cu competențe excelente și competitivitate ridicată.

Cu Comunitatea Economică ASEAN la ușă, care deschide noi canale nu numai pentru bunuri și servicii, ci și pentru forța de muncă profesională, antreprenoriatul poate fi răspunsul strategic. Din acest motiv, Tarumanagara University adoptă antreprenoriatul ca una dintre valorile sale majore. Această caracteristică a fost implementată într-un curs obligatoriu numit Antreprenoriat pentru toți studenții.

Deși antreprenoriatul poate spori sectoarele economice, integritatea oferă, de asemenea, o contribuție semnificativă, în special la câștigarea încrederii publice. De la înființare și până astăzi, am fost consecvenți în aplicarea integrității ca prioritate principală în încurajarea persoanelor de succes. Acest angajament este afirmat cu un spirit de a dezvolta etica profesionalismului și mentalitatea antreprenorială, care corespunde viziunii noastre de a deveni o universitate antreprenorială de vârf care posedă integritate și profesionalism în Asia de Sud-Est.

Locații

  • West Jakarta

    West Jakarta, Indonezia

    Întrebări