Keystone logo
Technion International

Technion International

Technion International

Introducere

Technion - Institutul de Tehnologie din Israel este un centru de prim rang pentru știință, tehnologie și cercetare aplicată și una dintre cele mai importante universități de știință și inginerie din lume. Technion este o universitate publică, fondată în 1912, este cea mai veche universitate din Israel. Campusul Technion este situat pe Muntele Carmel din Haifa, cu vedere la Marea Mediterană.

Universitatea oferă programe unice de licență și inginerie predate în limba engleză. Universitatea oferă programe unice de licență și inginerie predate în limba engleză. Institutul ocupă locul 1-a universitate din Europa pentru Inteligență Artificială (CS Rankings) și pe locul 8-a universitate din lume pentru producția de laureați Nobel.

Technion este o sursă majoră de inovație și puterea intelectuală care conduce economia. Absolvenții Technion reprezintă 70% din forța de muncă de înaltă tehnologie a Israelului. Ei au stabilit infrastructura industrială a Israelului, și-au consolidat capacitățile tehnologice de apărare și au fost pionieri în întreprinderile bazate pe tehnologie. Acestea i-au câștigat reputația țării drept „Națiunea Startup” din lume. Amplasat într-un campus modern, Technion găzduiește o facultate proeminentă, printre care trei recent laureați ai Premiului Nobel și o listă lungă de absolvenți de seamă, inclusiv ingineri, oameni de știință, medici, profesori și antreprenori. Institutul a fost, de asemenea, recunoscut ca unul dintre cele mai importante ecosisteme antreprenoriale din lume și a devenit al șaselea membru al prestigioasei EuroTech Universities Alliance, o rețea de universități de top bazate pe cercetare, cunoscute pentru excelența științifică și ecosistemele de inovare vibrante.

Technion este situat în Haifa, al treilea oraș ca mărime din Israel. Are multe restaurante, plaje și situri culturale, precum și o populație multiculturală. Haifa este, de asemenea, casa unora dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, inclusiv Apple (singurul Centru de cercetare și dezvoltare din afara SUA), Microsoft, Amazon și multe altele.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/137856_137725_summerschool.jpg " alt=" 137856_137725_summerschool.jpg " data-json=" {"author":"© ","author_url":"","source" :""}" />

Technion International

Technion International supraveghează toate programele academice internaționale ale Technion și sprijină inițiativele sale internaționale și acordurile academice cu partenerii săi străini din întreaga lume (numărând peste 200 de universități și cadre de cercetare). Deservește toți studenții internaționali care intră și sunt înscriși în prezent la universitate și promovează integrarea acestora în comunitatea Technion în general.

Experimentați excelența în inginerie și gândirea inovatoare în străinătate

Alăturați-vă studenților din întreaga lume și alegeți dintr-o gamă largă de programe avansate de inginerie, știință și antreprenoriat și inovare. Ca parte a experienței tale de studiu în străinătate, pregătește-te pentru viața studențească vibrantă, trăind în cămine moderne din campus, utilizând facilitățile sportive excelente ale Technion, învățând ebraică (opțional) și participând la activități sociale și culturale interesante.

Programe academice și oportunități de cercetare în limba engleză

O varietate de programe academice acreditate Technion și oportunități de cercetare predate în întregime în limba engleză sunt oferite într-o gamă largă de domenii interesante. Amestecul unic de la Technion de cadre universitare de nivel înalt, atitudini interdisciplinare și abordare practică de învățare, facilitate prin facultate de top și facilități de ultimă generație, oferă experiențe de învățare care pregătesc studenții să exceleze în viitoarele lor cariere academice și profesionale.

Ghișeu unic pentru studenții internaționali

Technion International se ocupă de toate serviciile studenților internaționali, inclusiv de admitere, administrare academică, locuințe, consiliere, programe de orientare și alte asistențe. De asemenea, organizează activități culturale și sociale care includ excursii în Israel, o serie de prelegeri despre cultura israeliană și multe altele.

Oportunitate pe viață

Alăturați-vă nouă pentru o oportunitate de neuitat de a învăța noi modalități de abordare a problemelor și provocărilor științifice și ingineriei moderne din Israel, bogate în istorie și pentru progresele sale științifice incomensurabile, cunoscute și sub numele de „Startup Nation” a lumii.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/137855_137726_screen.jpg " alt=" 137855_137726_screen.jpg " data-json=" {"author":"© ","author_url":"","source" :""}" />

Locații

  • Haifa

    Technion - Israel Institute of Technology, 2nd floor Technion City, 3200003, Haifa

Întrebări