Keystone logo
Technological University of leon Licențiat în ingineria tehnologiei informației
Technological University of leon

Licențiat în ingineria tehnologiei informației

Leon, Mexic

Request duration

Spaniolă

Request pace

Request application deadline

Jul 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Proiecte directe de tehnologie informațională, pentru a contribui la productivitatea și realizarea obiectivelor strategice ale organizațiilor folosind metodologiile adecvate.

Formulează proiecte de tehnologie informațională, prin procese standard și modele de calitate pentru a contribui la realizarea obiectivelor strategice ale organizațiilor.

Planificați proiecte de tehnologie informațională pentru implementarea eficientă a soluțiilor, utilizând resursele disponibile în organizație.

Construiți proiectul tehnologiei informației utilizând standarde și modele de calitate pentru a contribui la competitivitatea organizațiilor.

Dirijați procesul de implementare a proiectelor de tehnologie a informației, prin executarea corectă a acestuia pentru a atinge obiectivele și obiectivele folosind abilități manageriale.

Evaluarea sistemelor de tehnologie a informației pentru a stabili acțiuni de îmbunătățire și inovare în organizații prin utilizarea metodologiilor de audit.

Diagnosticați sistemul tehnologiei informației, prin audituri și metodologii bazate pe standarde pentru a identifica condițiile actuale.

Propuneți punerea în aplicare a noilor tehnologii, pentru a aborda domeniile de oportunitate și inovație în organizații, prin evaluarea tehnologiilor existente pe piață.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare