Keystone logo
TED University

TED University

TED University

Introducere

Mustafa Kemal Atatürk, fondatorul Turciei, care a crezut în importanța vitală a rolului educației pentru modernizarea țării, a declarat în discursul său de la inaugurarea Marii Adunări Naționale Turce din noiembrie 1925 că, pentru a atinge obiectivul stabilit pentru un sistem de învățământ modern în Turcia, a fost nevoie de implicarea întreprinderii private. Asociația Turcă pentru Educație a fost înființată la 31 octombrie 1928, pe baza acestei viziuni și în conformitate cu eforturile de pionierat ale lui Atatürk și ale prietenilor săi. La 12 decembrie 1939, i s-a conferit statutul juridic de „Asociație pentru binele public” prin decizia Cabinetului.

După cum se menționează în a doua clauză a cartei sale, președintele Republicii Turce este Gardianul Asociației Turce a Educației. TED este o organizație a societății civile de multă vreme care oferă burse studenților de succes cu venituri limitate, deschide școli și cămine cu limbi străine ca mijloc de predare atât în Turcia, cât și în străinătate, construiește platforme științifice pentru a continua eforturile de a aduce nivelul de educație în Turcia la egalitate cu standardele lumii contemporane, creează conștientizare cu privire la problemele sistemului educațional din Turcia și soluțiile sale posibile și contribuie la formularea politicilor educaționale turcești. În prezent, TED are 38 de școli, 2 birouri de reprezentare, un cămin pentru studenți, un birou pentru absolvenți și multe cluburi sportive afiliate școlilor sale.

65334_TedUniversitesi37.JPG

TEDU

TED University ( TEDU ) a fost înființată în 2012 de Asociația Turcă pentru Educație (TED), care a fost pionieră în dezvoltarea educației în Turcia din 1928. TEDU este o instituție academică progresivă care oferă o abordare integrată a învățământului superior și un student de înaltă calitate. -experiență educațională concentrată. Prin cursuri riguroase din punct de vedere academic, predare dinamică, cercetări semnificative și o multitudine de oportunități pentru studenți de a se angaja la nivel local și în străinătate, încercăm să construim o comunitate diversă de studenți responsabili din punct de vedere social, la nivel global, de-a lungul vieții.

Prin prezenta, invităm studenții să participe activ la mediul de învățare și producție constantă la TEDU și să se bucure de privilegiul de a fi student TEDU cu o mulțime de oportunități de bursă.

60779_0Tedu138.jpg

Misiunea TED University

TED University își îndeplinește misiunea de a încuraja absolvenții care sunt creativi, multifacțiali, cu minți critice, încrezători în ei înșiși, bine învățați pe tot parcursul vieții, utilizând metode de predare inovatoare și programe de învățământ care au un echilibru adecvat dintre profunzime și lățime cerut de economiile cunoașterii globale; contribuția la lumea științei prin generarea de noi cunoștințe printr-o gamă largă de cercetări științifice și eforturi creative în domeniile prioritare instituționale; și fiind o instituție transparentă, responsabilă, de încredere și deschisă spre învățare, care vizează continuitatea și dezvoltarea durabilă. Cu structura sa transparentă și organizațională, TED University își propune să devină o instituție responsabilă și de încredere pentru toate părțile interesate, concentrându-se pe stabilitate și dezvoltare durabilă și o universitate care este deschisă învățării.

Viziunea TED University

Viziunea TED University este de a oferi cea mai bună experiență educațională studenților săi și de a deveni una dintre universitățile de fundație de top din Turcia.

Valorile de bază

 • Respectarea valorilor etice
 • Integritate, solidaritate și respect reciproc
 • Poziție instituțională progresistă și laică
 • Excelență în predare și cercetare
 • Cultura robustă și integrată a calității
 • Spiritul de parteneriat și cooperare
 • Participarea părților interesate
 • Tradiția TED

Transport

Campusul TED University se află în centrul orașului și este echidistant de pretutindeni. Cu locația sa la intersecția rețelei de transport, oferă acces ușor studenților săi.

Arhitectura TEDU oferă studenților noștri un spațiu educațional confortabil și confortabil, care încurajează munca. Universitatea noastră, care își echipează infrastructura cu tehnologie avansată, oferă încredere studenților noștri cu cele mai eficiente, utile și rapide facilități tehnice.

Serviciu de catering

În campusul nostru există cafenele (Chill-in și Coffee Break) și o sală de mese (Diner by Coffee Break) care servește studenții TED University . Studenții noștri pot folosi aceste cafenele și cafenele pentru nevoile lor de alimente și băuturi. În plus, cafenelele noastre permit studenților noștri să petreacă timp social. În plus față de acestea, studenții noștri pot beneficia și de distribuitoarele automate de alimente și băuturi situate în diferite puncte din campusul nostru.

Medii

Campusul TED University oferă tot felul de medii de înaltă calitate de care studenții noștri ar putea avea nevoie în contexte sociale, culturale, artistice și sportive. Membrii noștri pot folosi Centrul Sportiv TEDU gratuit după depunerea documentelor necesare aderării la Centrul nostru Sportiv. În plus, lecții de grup și private sunt disponibile în facilitățile noastre cu personalul nostru expert.

Piscina interioara
Piscina interioară are caracteristici semi-olimpice și are o lungime de 25 m, o lățime de 12 m și o adâncime de 2 m. Are 5 benzi. Piscina interioară se află la etajul B1 al blocului E.

Sală de fitness
Diverse echipamente cardio, aparate de greutate și greutăți gratuite sunt disponibile în sala de fitness, satisfăcând nevoile tuturor celor care doresc să facă mișcare. Centrul de fitness se află la etajul 1 al blocului E.

Prof. Prof. Dr. Rüștü Yüce Sala Sporturilor
Gimnaziul nostru este de dimensiuni regulate și găzduiește numeroase competiții. Poate fi utilizat de membrii TED University la anumite ore. Echipamentul sportiv necesar (minge, plasă etc.) este furnizat de universitatea noastră. Sala noastră de gimnastică este situată la parterul blocului E.

Sport Studio
În studioul nostru de sport situat la etajul B2 al blocului E, au loc lecții de grup și lecții private.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

 • Ankara

  Ziya Gökalp Caddesi No:48 06420, Kolej Çankaya ANKARA, , Ankara

Întrebări