Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Tennessee Technological University

Tennessee Technological University

Tennessee Technological University

Introducere

Elevii de la Tennessee Tech obțin mai mult decât o educație de prim rang. Ei învață să fie lideri în carierele lor alese și cursanții de-a lungul vieții.

Parteneriatele dintre elevi și facultate combină discipline și idei în proiecte și cercetări multidisciplinare. În afara sălii de clasă, aceștia învață despre culturile din întreaga lume, descoperă cum să fie cetățeni buni prin intermediul organizațiilor de servicii și zeci de cluburi de studenți, să se expună artelor și să construiască prietenii de-a lungul vârstelor, mediilor și intereselor.

Ca și mascota noastră, Awesome vulturul de aur, studenții din Tennessee Tech se concentrează asupra studiilor lor, neînfricați în urmărirea obiectivelor și viitorului lor și se dedică campusului și comunităților globale.

Cu o înscriere de peste 10.500 de studenți, TTU oferă peste 40 de diplome de licență și 20 de absolvenți în opt colegii și școli academice: Agricultură și Ecologie umană, Arte și Științe, Afaceri, Educație, Inginerie, Arte Frumoase, Studii Interdisciplinare și Nursing.

Viața în afara sălii de clasă

La Tennessee Tech, învățarea nu este cuprinsă în patru pereți ale clasei. Există o comunitate intelectuală puternică, în care facultatea și studenții se conectează zilnic prin cercetare, discuții și servicii.

Tennessee Tech este un loc unde invențiile elevilor părăsesc sala de clasă pentru a îmbunătăți viața persoanelor cu dizabilități. În cazul în care vom raliu pentru a ajuta la reconstruirea și repararea comunităților atunci când dezastrele grevă. În cazul în care o varietate de concerte, spectacole și festivaluri de artă sunt un mod de viață. În cazul în care elevii pot deveni exact ceea ce doresc să fie.

Un tampon de lansare pentru succesul de-a lungul vieții

Chemând la casa Tennessee Tech, absolvenții părăsesc orașul nostru mic pentru a schimba lumea. Astronauții, antreprenorii, artiștii și profesorii au dezvoltat încrederea în abilitățile și educația lor pentru a aborda problemele globale și pentru a deveni lideri în domeniile lor din Cookeville.

Un loc frumos pentru a suna acasă

Un oraș de aproximativ 30.000 de persoane, Cookeville oferă cele mai bune din mediul rural și urban. Situat central în trei dintre cele mai mari orașe din Tennessee, campusul este înconjurat de lacuri, parcuri de stat, munți și râuri, într-unul dintre cele mai diverse climate ecologice din țară.

Aproape două treimi din toți elevii primesc o formă de ajutor financiar, fie de la stat, guvern federal, universitate, fie din fonduri private.

Acreditarea universitară

Tennessee Technological University este acreditată de către Asociația de Colegii și Colegii de Școli din Sud (SACSCOC) pentru acordarea diplomelor de bacalaureat, master, specialist și doctorat. Contactați Comisia la colegii la 1866 Southern Lane, Decatur, GA 30033-4097 sau sunați la 404- 679-4500 pentru întrebări referitoare la acreditarea Tennessee Technological University din Tennessee Technological University .

Acreditarea programului

Pe lângă acreditarea instituțională, multe dintre programele Tennessee Tech sunt acreditate de agenții profesionale de acreditare. Aceste agenții programatice de acreditare recunoscute la nivel național includ:

 • Asociația pentru Școli de Afaceri Advance Collegiate (AACSB International)

 • Asociația Americană a Familiei

 • ABET - fostă comisie de acreditare pentru inginerie și tehnologie, Inc.

 • Societatea Americana de Chimie (ACS)

 • Comisia de acreditare pentru educatie in asistenta medicala (ACEN) - fosta Liga Nationala pentru Nursing Acreditarea Comisiei (NLNAC)

 • Consiliul de Acreditare pentru Educație în Nutriție și Dietetică (ACEND)

 • Comisia pentru educația colegială în asistență medicală (CCNE)

 • Consiliul pentru Acreditare de Consiliere și Programe Educaționale aferente (CACREP)

 • Consiliul pentru acreditarea pregătirii educatorilor (CAEP) - fostul Consiliu Național de Acreditare a Învățământului Profesorilor (NCATE)

 • Asociația Națională a Școlilor de Artă și Design (NASAD)

 • Asociația Națională a Școlilor de Muzică (NASM)

Locații

 • Cookeville

  William L Jones Drive,1, 38505, Cookeville

Întrebări