Keystone logo
Texas A&M University Central Texas

Texas A&M University Central Texas

Texas A&M University Central Texas

Introducere

Bine ați venit la Colegiul de Arte și Științe de la Texas A&M University – Central Texas. Suntem dedicați oferirii de programe provocatoare din punct de vedere intelectual, cunoscute pentru predare excelentă, bursă și informare.

Facultățile noastre sunt recunoscute în disciplinele lor și mai multe au câștigat reputație națională pentru munca lor științifică. Sunt profesori dedicați care consideră mentoratul atât studenții, cât și studenții ca o parte importantă a chemării lor. Studenții din colegiul nostru beneficiază foarte mult de interacțiunea directă cu facultatea.

În timp ce ne concentrăm mereu asupra creșterii dvs. academice, ne adaptăm în mod constant ofertele de cursuri la cerințele în schimbare ale forței de muncă și la numeroasele aplicații ale programelor noastre de studii. Inovația conduce economia modernă mai mult ca oricând. Locurile de muncă de astăzi necesită o gândire critică, o comunicare eficientă și un raționament cantitativ pe care îl cultivă programele noastre în Arte și Științe. Programele noastre de studii oferă un teritoriu bogat de explorat. Vrem să facem mai mult decât să vă ajutăm să găsiți un loc de muncă mai bine plătit; vrem să vă ajutăm să vă găsiți apelul.

Locații

  • Killeen

    Leadership Place,1001, 76549, Killeen

    Întrebări