Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Texas State University

Texas State University

Texas State University

Introducere

Forjarea unui viitor mai luminos, împreună

Unul este un număr important la statul Texas. Suntem mii dintre noi, dar suntem uniți de un singur scop comun: de a avea un impact pozitiv în lumea noastră. Peste 38.000 de studenți absolvenți și absolvenți aleg dintre mai mult de 200 de programe de licență, masterat și doctorat - de la biologie la muzică, la afaceri, la geografie și multe altele. Și fiecare elev găsește sprijinul personalizat și oportunitățile de care au nevoie pentru a reuși dincolo de clasă. Unul nu este niciodată un număr singuratic la Texas State, deoarece fiecare dintre noi are mii de Bobcats care ne ghidează și ne inspiră pe drum.

Misiunea, valorile și obiectivele

Misiunea noastră

Texas State University este o instituție centrată pe doctorat, instituție centrată pe studenți, dedicată excelenței și inovării în predare, cercetare, inclusiv expresie creatoare și servicii. Universitatea se străduiește să creeze noi cunoștințe, să cuprindă o diversitate de oameni și idei, să favorizeze dezvoltarea culturală și economică și să-și pregătească absolvenții să participe pe deplin și liber ca cetățeni din Texas, națiune și lume.

Valorile noastre comune

În îndeplinirea misiunii noastre, noi, facultatea, personalul și studenții Texas State University din Texas State University , suntem ghidați de o colecție comună de valori:

 • Predarea și învățarea bazată pe cercetare, implicarea elevilor și schimbul gratuit de idei într-un mediu de susținere;
 • Cercetări și activități creative care cuprind întreaga gamă de discipline academice - cercetare cu relevanță, de la științe la arte, de la teoretic la aplicat;
 • Cultivarea caracterului, integrității, onestității, civilității, compasiunii, corectitudinii, respectului și comportamentului etic în toți membrii comunității noastre universitare;
 • O diversitate de oameni și idei, un spirit de incluziune, o perspectivă globală și un sentiment de comunitate ca condiții esențiale pentru viața în campus;
 • Un angajament pentru servicii și leadership pentru binele public;
 • Administrarea responsabilă a resurselor și mediului nostru; și
 • Reflecția și evaluarea continuă pentru a ne asigura că punctele noastre forte ca comunitate beneficiază întotdeauna de cei pe care îi deservim.

Aprobat de Cabinetul președintelui la 3 octombrie 2016 și revizuit la 19 decembrie 2016 (aprobat de Consiliul Regenților la 16 februarie 2017 și de Consiliul de coordonare a învățământului superior din Texas la 24 februarie 2017.)

Telurile noastre

 • Promovați succesul tuturor studenților.
 • Oferiți programe de învățământ și educație de înaltă calitate.
 • Obține progrese semnificative în activitatea de cercetare și creativitate măsurată de standardele naționale.
 • Oferiți serviciile, resursele și infrastructura necesare pentru a sprijini direcția strategică a universității.

Jopwell / Pexels

Academicienii

În statul Texas, credem în conectarea a ceea ce înveți aici la lumea dincolo de facultate. Cu programe de licență care să vă pregătească pentru sute de trasee de carieră interesante, veți găsi unul care vă alimentează ambiția. Și facultatea noastră dedicată vă va ajuta să câștigați experiența de care aveți nevoie pentru a aplica descoperirile din clasă pe măsură ce întâmpinați provocările din lumea reală.

Cercetare

Dacă există o idee care îți aruncă imaginația, statul Texas are oportunități pentru a face cercetarea practică o parte cheie a călătoriei tale academice. Conectați-vă cu membrii facultății care fac descoperiri și împing granițele din fiecare disciplină în inginerie, asistență medicală, arte și multe altele.

Istorie

Fondată în 1899 pentru a pregăti cei mai buni profesori din Lone Star State, avem o moștenire de pregătire a studenților pentru a avea un impact în lume, inclusiv Lyndon B. Johnson, singurul președinte american care a absolvit un colegiu din Texas. Numele nostru s-a schimbat de câteva ori, dar angajamentul nostru pentru învățarea pe tot parcursul vieții nu a renunțat niciodată.

 • 1918: Colegiul normal de stat din sud-vestul statului Texas
 • 1923: Colegiul Profesorilor de Sud-Vest din Texas
 • 1959: Colegiul de Stat din sud-vestul Texas
 • 1969: Texas State University sud-vestul Texas State University
 • 2003: Texas State University -San Marcos
 • 2013: Texas State University

Fiecare nume reflectă creșterea noastră de la o instituție de învățământ mică la o universitate majoră și polivalentă. Prin intermediul celor nouă colegii noastre academice, statul Texas oferă mai mult de 200 de studii universitare și postuniversitare pentru a satisface nevoile generațiilor viitoare de texani.

Locații

 • San Marcos

  University Drive,601, 78666, San Marcos

 • Round Rock

  University Boulevard,1555, 78665, Round Rock

  Întrebări