Keystone logo
© BIMM University
The Academy of Contemporary Music

The Academy of Contemporary Music

The Academy of Contemporary Music

Introducere

De ce să alegeți ACM? Învățarea prin etica

ACM înțelege modul în care industria muzicală funcționează astăzi și a creat un mediu de învățare imersiv și cuprinzător, care se conectează direct cu industria. Învățarea noastră prin a face etos ajuta la simplificarea modului în care funcționează industria și produce o viziune clară asupra căilor de carieră și a opțiunilor. Această abordare clară și practică accelerează procesul de învățare.

Expunerea detaliată la toate aspectele industriei, așa cum se întâmplă (live!), Dezvăluie opțiuni și destinații, care îi ajută pe studenții noștri să facă alegeri clare și să construiască hărțile de care au nevoie pentru a le îndruma acolo. Dacă sunteți producător, veți ști că aveți nevoie de o înțelegere fundamentală a structurii melodiei și a compoziției de compoziții, dar, de asemenea, trebuie să știți în mod fundamental despre fluxurile de venituri și proprietatea intelectuală, din care veți obține venituri.

Veți avea nevoie, de asemenea, să înțelegeți modul în care muzica dvs. este monetizată prin performanțe în direct, credite de scriere și publicare, inclusiv sincronizare și licențiere. Vă vom învăța toate astea în mod cuprinzător la ACM, legându-vă cu echipele care o fac în fiecare zi la Metropolis.

În mod egal, ai putea fi un tobosar, al cărui principal obiectiv este să faci și să câștigi cât mai multă experiență posibil, jucând sesiuni. În acest caz, trebuie să înțelegeți în continuare modul în care sunteți plătit și cum, dacă influențați o pistă, este posibil să o scrieți și să contribuiți la crearea unui produs. În acest caz, jocul de sesiune devine scris. Veți avea nevoie să cunoașteți diferența dintre modul în care sunteți plătit pentru a juca și a scrie.

În timp ce învățați, veți construi portofoliul dvs. și vă vom ajuta să înțelegeți cum să folosiți corpul de lucru pe care îl creați pentru a-ți construi propria bază de fani, mai degrabă decât să fii doar un muncitor muzician. Acest lucru vă maximizează capacitatea de angajare ca muzician profesionist, făcând ceea ce doriți, pur și simplu marketingul dvs. ca activ principal. Vom învăța acest lucru, pe măsură ce avem cei mai buni profesioniști din domeniu care fac acest lucru în fiecare zi.

Honing dvs. craft ca artist în speranța de a fi semnat de o etichetă majoră este un concept învechit și nu mai este modul în care funcționează afacerea. Scopul nostru este de a insufla în fiecare artist care vine prin ACM, credința, dorința și înțelegerea cum să devină un artist credibil și autosuficient. Odată ce vă aflați în această poziție, va trebui să fiți pregătiți să discutați termenii cu încredere cu o trupă, un producător, un manager, o etichetă și un editor. Vă vom pregăti pentru a vă gestiona propria carieră, spre deosebire de a vă alătura să vă înscrieți cu un manager la absolvire, fără a înțelege pe deplin cum să vă gestionați propria carieră și oportunități.

Prin intermediul relației noastre profunde integrate cu Metropolis, ACM are degetul asupra pulsului, ceea ce ajută la împuternicirea studenților noștri pentru a-și determina locul în cadrul acestuia. Știm unde se află industria, deoarece, la Metropolis, echipele lucrează la toate nivelurile, inclusiv majore, independente și direct cu artiști, mărci, parteneri de distribuție și creatori de conținut.

ACM încapsulează industria de la capăt la sfârșit, unde muzica de azi și de mâine este scrisă, produsă, amestecată, stăpânită, distribuită, comercializată și publicată. Studenții noștri nu învață dintr-o carte, ci din experiența muzicală. Este legătura intrinsecă, vie și respirație dintre ACM și Metropolis, care oferă studenților noștri această perspectivă și oportunitate unică.

Legătura intrinsecă dintre ACM și Metropolis oferă studenților noștri posibilitatea de a învăța din înțelegerile pe care le facem în timp ce se întâmplă. Ian Brenchley, CEO al Metropolis, a condus studioul timp de sapte ani, lucrand mai mult de cincisprezece ani la etichete importante, inclusiv Universal. Prin întâlnirile sale cu profesioniștii de la cel mai înalt nivel al industriei și prin tranzacțiile care rezultă din acestea, Ian aduce cele mai relevante cunoștințe și cunoștințe direct studenților ACM. Iată câteva exemple de încorporare a conținutului industriei practice în învățarea experiențială a studenților noștri în cuvintele lui Ian:

"L-am intalnit pe Andy Ross si Charles Barsamian intr-o calatorie recenta in LA. Amândoi lucrau la filme de ultimă oră și erau responsabili pentru sincronizare, supraveghere muzicală și plasarea scorurilor orchestrale. Au început o nouă companie numită Exit Strategy Productions, specializată în supravegherea și publicarea muzicii. Apoi le-am luat ca consultanți pentru a genera oportunități de publicare pentru noi prin intermediul filmelor de la Hollywood și a activității de bază prin scoruri orchestrale pentru studioul pe care îl conducem în Doha, Qatar, Katara Studios de Metropolis. Învățăturile din construirea acestei noi relații și modul în care am dezvoltat strategia de a beneficia de afacerea de bază din aceasta au fost apoi folosite ca conținut de masterclass pentru studenții ACM Business. Vom continua să actualizăm studenții cu privire la evoluția ulterioară a acestui proiect Metropolis în timp real. În plus, elevii de la Școala de Afaceri care ne alătură la Metropolis ca stagiari, ne vor ajuta să dezvoltăm cataloage de sincronizare reale, de la care să urmărim filmele pe care le supraveghezăm.

De asemenea, ne-am întâlnit recent cu Shazam, care ne-a cerut să ne ajutăm să promovăm concertele noastre în studio. Acest lucru a dus la oferirea de către compania noastră echipei de vânzări de mărci pentru a vinde cele două formate TV la brandurile cu chip albastru. De asemenea, vor fi alimentate aplicația virtuală Vinyl. Acest lucru ne va oferi acces la 600 de milioane de consumatori. Acesta este un exemplu perfect al modului în care colaborăm cu alte branduri și organizații pentru a exploata în mod comercial ceea ce putem oferi și pentru a-și amplifica impactul. Colaborarea este esențială pentru funcționarea eficientă a industriei muzicale, așa cum funcționează astăzi. În acest caz, învățămintele vor fi prezentate studenților ACM prin intermediul unui podcast săptămânal, pe care ei îl pot urmări, în scopul de a analiza modul în care a fost făcut afacerea și apoi au ocazia să se angajeze cu mine printr-un Q & A live. Ei vor putea sugera propriile idei de conținut, care vor fi luate în considerare atunci când vom crea produsele noastre viitoare, în colaborare cu cei mai mari jucători din industria de azi ".

Ian Brenchley CEO Metropolis Studios

Locații

 • Guildford

  Rodboro Buildings, Bridge Street, Guildford, GU1 4SB, Guildford

 • London

  London, Regatul Unit

  • Birmingham

   Birmingham, Regatul Unit

   Întrebări