Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
The Catholic University of America

The Catholic University of America

The Catholic University of America

Introducere

O universitate națională de cercetare în inima capitalei națiunii în tradiția intelectuală catolică.

The Catholic University of America este unică printre universitățile din Statele Unite - chiar și printre universitățile catolice. Și nu doar pentru că suntem situați în Washington, DC - un oraș cu semnificație globală și un loc de oportunități educaționale extraordinare.

Universitatea noastră a fost înființată de episcopii catolici din Statele Unite, cu un statut de la Papa Leon al XIII-lea, pentru a fi universitatea națională a Bisericii Catolice din America. De mai bine de 130 de ani, ne-am trăit misiunea de a descoperi și da adevărul prin excelență în predare și cercetare. Oamenii de știință, inginerii, asistenții medicali, filosofii, teologii, istoricii, arhitecții, asistenții sociali, muzicienii, artiștii și cărturarii din toate domeniile universității catolice îmbrățișează atât rațiunea, cât și credința, deoarece aplică resursele inepuizabile ale tradiției intelectuale catolice pentru a ajuta la rezolvarea problemelor viața contemporană și să îmbogățească cultura din jurul nostru.

Catolic credincios

„Învățăturile Universității ar trebui să fie fidel catolice, să fie conforme în toate lucrurile cu crezul Bisericii și cu deciziile Sfântului Scaun.” Acesta a fost primul principiu stabilit de fondatorii The Catholic University of America ca bază a tuturor lucrărilor noastre și ghid pentru toate acțiunile viitoare. Suntem încă credincioși catolici astăzi.

Descoperiți o comunitate plină de credință la una dintre cele mai bune universități catolice din America

Serviciul și credința sunt în centrul misiunii noastre. În tot ceea ce facem - cadre universitare, cercetare, viață de student - urmărim acea misiune. Optzeci la sută dintre studenții noștri de licență sunt catolici și se bucură de multe oportunități de a sărbători și de a crește în credința lor. Liturghia este oferită zilnic , atât în campus, cât și la Bazilica Altarului Național al Neprihănitei Concepții. Sunt deosebit de populare Liturghiile duminicale în capelele campusului, cu muzică și liturghie conduse de studenți.

Părintele Jude, capelanul universității și directorul ministerului campusului, spune cel mai bine : suntem onorați să mergem cu fiecare student din comunitatea noastră - musulmani, protestanți, evrei sau catolici - indiferent de locul în care ar putea fi în călătoria lor de credință. Ministerul Campusului găzduiește o varietate de evenimente pe tot parcursul anului, inclusiv retrageri, care sunt deschise studenților de toate mediile religioase.

Ca comunitate, răspundem la apelul la serviciu. Există oportunități de servicii locale în fiecare zi a săptămânii . În fiecare semestru de toamnă, sute de studenți, facultate și personal se prezintă pentru Ziua de slujire a mamei Tereza anuale. Este semestrul de primăvară, la fel de mulți se dovedesc pentru Ziua noastră de serviciu MLK Jr. În ambele zile, comunitatea universitară se îndreaptă spre Washington, DC, pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie și a pune în acțiune misiunea Universității Catolice.

Misiunea noastră

Fiind universitatea națională a Bisericii Catolice din Statele Unite, înființată și sponsorizată de episcopii țării cu aprobarea Sfântului Scaun, The Catholic University of America se angajează să fie o instituție catolică și americană cuprinzătoare de învățământ superior, fidelă la învățăturile lui Iisus Hristos, predate de Biserică.

Dedicat promovării dialogului dintre credință și rațiune, The Catholic University of America caută să descopere și să transmită adevărul prin excelență în predare și cercetare, toate în slujba Bisericii, a națiunii și a lumii.

distincţii

Lângă Roma, pur și simplu nu există niciun loc în lume ca The Catholic University of America . Istoria, geografia și providența ne-au plasat în inima Bisericii din America și în inima capitalei Statelor Unite - o intersecție care vă va extinde foarte mult orizonturile intelectuale și spirituale ca parte a noii generații a Mintilor Catolice .

 • Suntem unici printre toate colegii și universități catolice din țară în care suntem universitatea națională a Bisericii Catolice din Statele Unite închiriate de Sfântul Scaun și fondat de către episcopii catolici.
 • Universitatea este situată în inima orașului Washington, DC
 • Din sistemul DC Metrorail, adiacent campusului, sunteți la doar 10 minute de mers cu metroul de Capitol Hill, Instituția Smithsonian, Curtea Supremă, Biblioteca Congresului și Union Station.
 • Campusul nostru se află pe 176 de acri uimitor de frumoși - cel mai mare campus din Washington, DC
 • Universitatea a fost înființată în 1887 ca o instituție absolventă, nu doar ca un colegiu . Rezultatul este o experiență științifică, nu doar o experiență de facultate. În calitate de student, studentul serios va găsi oportunități unice de a efectua cercetări științifice și științifice în domeniile lor de studiu, lucrând îndeaproape cu facultatea.
 • Toate cele 12 școli ale noastre acordă diplome postuniversitare. Zece diplome universitare premiate: arhitectură și planificare, arte și științe, afaceri, inginerie, muzică, asistență medicală, filosofie, studii profesionale, asistență socială și teologie și studii religioase.
 • Toate diplomele de licență combină un curriculum de bază în artele liberale cu cursuri mai aprofundate din principalele lor domenii de studiu.
 • Experiența din primul an vă introduce în filozofie, teologie, retorică și logică prin studiu în comunități de învățare mici și de susținere. Cursurile dvs. vă vor angaja să vă gândiți, să discutați și să scrieți despre marile întrebări care au modelat istoria umană și care continuă să ne confrunte astăzi.
 • Studenții din toate categoriile majore pot găsi oportunități de studiu pe semestru, pe tot parcursul anului sau pe timpul verii, pe cinci continente și la Centrul de la Roma al The Catholic University of America și Universității Catolice Australiene.
 • Universitatea Catolică este o instituție atletică a Diviziei III cu 25 de programe universitare. Aproape 20 la sută din populația noastră de studenți de licență sunt sportivi universitari.

Viață de student

Experimentați viața de colegiu în Washington, DC

Oferim o mulțime de opțiuni pentru o experiență vibrantă de facultate rezidențială . Anul nostru academic începe și se încheie cu sărbători la nivel de campus. Viața în campus este plină de evenimente în fiecare săptămână: arte spectacol, evenimente sportive, prelegeri, strângeri de fonduri, zile de serviciu, târguri, retrageri, dansuri, nopți de jocuri, concerte și multe altele.

Peste 100 de organizații studențești oferă ceva pentru toată lumea. Dacă politica ta este chestia ta, te poți alătura colegilor democrați sau colegiilor republicani. S-ar putea să doriți să vă completați interesele academice prin organizații precum Clubul spaniol sau Clubul de chimie. Interpreții vor fi interesați de CenterStage Theatre Company sau Redline A Cappella. Dacă doriți să serviți, există o mulțime de opțiuni, inclusiv Best Buddies și Relay for Life.

Slujirea și credința sunt în centrul misiunii noastre și primim studenți din toate mediile religioase. Biroul Ministerului Campusului sponsorizează oportunități de servicii, programe și evenimente. Oferim oportunități de servicii zilnice în comunitatea DC și excursii de misiune interne și internaționale .

Campusul nostru este cel mai mare și mai verde din Washington, DC. Veți găsi locuri pentru a studia sub un copac, terenuri de baschet pentru jocuri de preluare, peluze larg deschise pentru jocurile de Frisbee, clădiri recent renovate, eficiente din punct de vedere energetic, cu caracter istoric, și rezidențe care oferă o varietate de opțiuni de locuit. Campusul face parte din fermecătorul cartier Brookland . Ne aflăm în propriul nostru colegiu, cu restaurante, studiouri pentru artiști, apartamente noi și o piață fermieră chiar în apropiere.

Centrul pentru succesul academic și în carieră și rețeaua noastră activă de absolvenți sunt dedicate pentru a vă ajuta să vă asigurați locuri de muncă și stagii râvnite, multe dintre ele la o scurtă plimbare cu metroul în centrul orașului DC

Deveniți cardinal și luați zborul la Universitatea Catolică.

Locații

 • Washington

  Michigan Avenue Northeast,620, 20064, Washington

Întrebări