Keystone logo
The College At Brockport State University Of New York

The College At Brockport State University Of New York

The College At Brockport State University Of New York

Introducere

60963_commencement.jpg

Fondată în 1835, Colegiul de la Brockport este un colegiu public de patru ani, recunoscut la nivel național, axat pe succesul studenților. Suntem mândri de calitatea noastră academică și de o valoare excepțională.

Brockport este instituție publică selectivă, recunoscută la nivel național și acreditată. Suntem campusul SUNY angajat și unul dintre cele mai angajate campusuri universitare din țară.

Responsabilitatea instituțională

Acreditat de Comisia pentru studii superioare din Statele Unite ale Americii, Colegiul de la Brockport asigură eficacitatea și răspunderea instituțională printr-o varietate de birouri, sisteme și relații.

Diversitate și incluziune

Oficiul pentru Diversitate, alături de Comitetul pentru Diversitate Colegială, ghidează eforturile de a comunica angajamentului Colegiului Brockport față de diversitate și echitate; să dezvolte și să monitorizeze Planul Colegiului privind Diversitatea; să pregătească și să analizeze rapoartele pentru a ne monitoriza succesul; și să conceptualizeze și să cultive diversitatea ca o prioritate instituțională și educațională.

Alumni și prieteni

Rețeaua Brockport include peste 90.000 de absolvenți care trăiesc pe tot globul. Avem mai bine de 8.000 de studenți; sute de cadre didactice actuale și anterioare, personal, emeriti și pensionari; și nenumărați alți prieteni, cum ar fi familii, corporații și fundații. Menținerea tuturor acestor parteneri cheie în legătură cu Brockport de astăzi este o preocupare permanentă a Colegiului.

Ajuta-ne

Eforturile lui Brockport de a câștiga sprijin financiar, academic, de stagiu și de experiență pentru studenții noștri din rețeaua de absolvenți și de familie îi vor menține pe Colegiul înfloritor timp de câteva decenii. Puteți să vă ajutați întotdeauna!

Locații

  • Rochester

    350 New Campus Drive Brockport, NY 14420, , Rochester

Întrebări