Keystone logo
© istock
The College Of Westchester

The College Of Westchester

The College Of Westchester

Introducere

Din 1915, The College Of Westchester (CW) s-a concentrat pe succesul în carieră al studenților săi. Programele academice ale Colegiului din Westchester sunt atent concepute pentru a oferi abilitățile și competențele cele mai dorite de angajatori. Mediul campusului nostru este extrem de personal și cultura noastră se concentrează pe serviciile oferite studenților.

Facultatea College of Westchester este selectată pe baza experienței, acreditării și o atitudine grijulie pentru a aduce cunoștințele lumii reale în clasă. Tehnologiile Colegiului și instrumentele de învățare îmbunătățite pe web oferă studenților conectivitate oriunde și oricând la cursuri, profesori, colegi de clasă și servicii. The College Of Westchester oferă o experiență excepțională care poate duce la o viață de realizare și succes.

The College Of Westchester absolvenți de persoane care au finalizat experiențe educaționale transformative și intenționate care duc la cariere care favorizează progresul economic. Fiind un colegiu diversificat din punct de vedere cultural axat pe studenți, Colegiul din Westchester se angajează să ofere cea mai înaltă calitate a educației pentru toți studenții carierei și antreprenoriale prin furnizarea unui curriculum atent construit și concentrat, cu contribuția angajatorilor regionali și a altor instituții părțile interesate. Colegiul susține și încurajează excelența academică, avansarea în carieră, integritatea profesională, responsabilitatea financiară și o bună cetățenie printr-un mediu de învățare distinct și extrem de personal care duce la o mobilitate economică ascendentă.

Locații

  • White Plains

    Central Avenue,325, 10606, White Plains

    Întrebări