Keystone logo
The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

Introducere

Despre EdUHK

The Education University of Hong Kong (EdUHK) este o instituție terțiară finanțată de guvern, dedicată progresului predării și învățării, printr-o ofertă diversă de programe academice și de cercetare privind formarea profesorilor și discipline complementare de științe sociale și umaniste.

Universitatea hrănește educatori și lideri sociali activi din punct de vedere intelectual, grijulii din punct de vedere social și conștienți la nivel global, pentru a deveni agenți ai schimbării în comunitățile pe care le deservesc. Pune un accent deosebit pe capacitatea de cercetare - cercetarea sa va contribui la progresul cunoștințelor, a burselor și a inovației, cu un impact durabil asupra progresului social și a îmbunătățirii umane.

EdUHK își propune să fie o universitate de vârf în domeniul educației, creând un impact și definind peisajul educațional nu numai pentru Hong Kong, ci și pentru regiunea Asia Pacific.

Viziune

EdUHK ne va spori și mai mult rolul de universitate lider în regiunea Asia Pacific și nu numai, cu accent pe cercetarea, dezvoltarea și inovarea educațională. Universitatea va continua să ne ridice profilul și impactul la nivel local, regional și internațional prin cercetarea și bursele noastre de înaltă calitate. Ne angajăm să promovăm educatori și profesioniști remarcabili și grijulii care contribuie în mod constructiv la dezvoltarea socială și economică durabilă în Hong Kong și nu numai.

Misiune

Angajat față de abordarea Education-plus, misiunea principală a EdUHK este să conducă inovarea educațională și să promoveze și să susțină dezvoltarea strategică a predării, a formării profesorilor și a disciplinelor complementare educației, prin pregătirea educatorilor și profesioniști remarcabili și responsabili din punct de vedere moral, susținând în același timp învățarea pe tot parcursul vieții.

Locații

  • Hong Kong

    10 Lo Ping Road, Tai Po, New Territories, , Hong Kong

Întrebări