Keystone logo
The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

Introducere

Hai sa schimbam

Hai sa schimbam. Tu. Ne. Lumea. Acesta este mesajul nostru la Universitatea de Științe Aplicate de la Haga (THUAS).

Vrem să-i împuternicim pe studenții noștri să schimbe și să îmbunătățească lumea în care trăiesc, dar acest lucru se poate întâmpla doar dacă lucrăm împreună - dacă evoluăm și schimbăm.

Avem nevoie constant să aplicăm noi perspective și soluții pentru a rezolva provocările prezente și viitoare. Vom găsi răspunsurile mai rapid dacă suntem pregătiți să împărtășim și să ne aplicăm reciproc ideile, abilitățile și metodele.

Cetățeni globali

Îi încurajăm pe studenții noștri, lectorii și partenerii noștri să se transforme în cetățeni globali cu minte deschisă - să rămână ferm în propriile convingeri și să înfrunte lumea. Ne dăm seama că propriul nostru angajament profesional face diferența și trebuie să lucrăm împreună pentru a dezvolta și aplica soluții creative.

THUAS este un mediu sigur, hands-on, în care putem să ne dezvoltăm și să inovăm ca cetățeni globali - să ne unim pentru a împărtăși dezvoltarea, crearea de rețele și practica. Așa intenționăm să modelăm și să schimbăm lumea în care trăim, în timp ce ne dezvoltăm propriile cunoștințe și abilități.

„Oameni care stau ferm în propriile convingeri și se confruntă cu lumea”.

127350_127313_studentsHaagseHogeschool.jpg

Cum facem asta?

Lectorii noștri, partenerii și 26.000 de studenți din aproape 150 de țări diferite sunt dedicați acestei dezvoltări în fiecare zi. Atitudinea noastră globală, inovatoare este reflectată în întreaga programa noastră și în temele noastre șapte centrale: Cyber Security, globală și inclusive de învățare, Operațiuni digitale și Finanțe, Misiunea Zero, Sănătate inovație, guvernare globală ro Guvernare tranzițiilor urbane. De asemenea, lucrăm îndeaproape cu peste 300 de parteneri de schimb din peste 50 de țări, din Brazilia și China, până în Australia, SUA și mai multe țări europene.

O platformă ideală

Haga este locația perfectă pentru a deveni cetățean global. Este Orașul Internațional al Păcii și Justiției - inima politică și culturală a Olandei. Este acasă la Palatul Păcii, Curtea Internațională de Justiție, Binnenhof (parlament), 115 ambasade, multinaționale precum Shell, Siemens și ING și multe ONG-uri internaționale.

Deci, hai să ne schimbăm. Tu. Ne. Lumea.

Acestea sunt valorile care ne conduc

Curios
conectarea
Îngrijirea
Suntem curioși, ambițioși și întreprinzători. Suntem dornici să contribuim cu gândirea critică. Investim semnificativ în rețeaua noastră pentru a dezvolta noi perspective împreună. Suntem dedicați și ne pasă de creșterea personală.

Dacă sunteți în căutarea unui program de licență, atunci ați venit la locul potrivit la THUAS. Avem peste 65 de programe de licență care variază în funcție de tip și lungime. Majoritatea sunt programe de patru ani, deși unele pot fi scurtate la trei ani de studiu. Un număr considerabil este predat în engleză. Varianta care vi se potrivește cel mai bine depinde de preferințele dvs. și de educația anterioară. La sfârșitul călătoriei, vi se va acorda o diplomă de știință aplicată.

Locații

  • The Hague

    Johanna Westerdijkplein,75, 2521 EN, The Hague

Întrebări