Keystone logo
The One Academy

The One Academy

The One Academy

Introducere

The One Academy este un colegiu acreditat MQA cu statut MSC, care are afiliații formale cu universități și colegii de design de renume din întreaga lume. The One Academy care oferă „Just World Class Results”, a permis studenților să experimenteze o evoluție sporită în dezvoltarea conceptelor și creativitate.

Un centru de învățământ superior în artă, grafică pe computer și design, The One Academy of Communication Design conduce inovații și dezvoltări în industria serviciilor creative. Obține excelența ca unul dintre cele mai apreciate puncte de referință creative din lume din Asia.

Educăm studenții să fie profesioniști extrem de fiabili. The One Academy se bucură de o carieră plină de satisfacții la nivel internațional și excelează în publicitate și design grafic, design media digital, animație digitală, ilustrație, design interior, design de modă și modelare, arte plastice și efecte vizuale de film.

Fiind o corporație recunoscută la nivel internațional, care atrage cele mai bune resurse umane creative la nivel global, The One Academy , personalul facultății și absolvenții sunt printre cei mai respectați profesioniști din regiune din industrie. Scopul nostru este de a oferi expertiză prețuită în educarea celor mai buni profesioniști creativi pentru industrie, facilitând în același timp un mediu inspirat și plin de satisfacții, oferind oportunități de muncă și abundență în regiunea creativității, artei și designului.

Locații

  • Petaling Jaya

    Block B4, Leisure Commerce Square, No. 9, Jalan PJS 8/9, 46150, , Petaling Jaya

    Întrebări