Keystone logo
The University of Greenwich

The University of Greenwich

The University of Greenwich

Introducere

The University of Greenwich este condusă de un etos fondator al „fără limite”. Viziunea noastră fundamentală este să dăm puterea tuturor să exploreze noi posibilități, nelegate de înțelepciunea convențională și granițele artificiale. Prin această abordare, ne propunem să inspirăm noi moduri de comunicare, conectare și exprimare a identităților noastre personale și colective.

De asemenea, suntem una dintre puținele universități din Londra care are tot ce aveți nevoie într-un singur loc. Spațiile de predare, sociale, sportive și de locuit sunt toate în campus sau în apropiere.

Comunitatea Greenwich

Greenwich este mai mult decât o colecție de studenți și personal individual, este o comunitate de oameni uniți prin pasiunea lor pentru învățare. A fi membru al comunității universitare transmite un sentiment de mândrie și o responsabilitate de a se ridica la standardele înalte ale generațiilor anterioare de studenți. De asemenea, înseamnă că te bazezi pe ceilalți pentru a te ajuta să devii cel mai bun student posibil. Există multe oportunități de a-ți face prieteni, de a încerca lucruri noi și de a descoperi la ce te pricepi, alături de alți oameni cu gânduri similare. Toată lumea este binevenită și poate găsi o modalitate de a se potrivi la Greenwich.

Bucurați-vă de învățare

Este important să vă bucurați să studiați la Greenwich și să aveți ocazia să excelați. Cursurile noastre sunt concepute împreună cu mediul de afaceri și industrie și folosesc cele mai recente programe de studii bazate pe cercetare. Vă vom sprijini și vă vom încuraja să obțineți cel mai bun rezultat posibil.

Tehnologia joacă un rol important în predarea noastră. Un exemplu în acest sens este capturarea prelegerilor, care vă permite să revedeți prelegerile online și la cerere. Personalul nostru are resursele necesare pentru a face din multimedia o parte cheie a experienței dumneavoastră de învățare.

Suntem specializati in subiecte care te pregatesc pentru urmatoarea etapa a carierei tale. Mulți dintre studenții noștri au mentori externi și fac stagii de muncă pentru a-și dezvolta abilitățile și experiența la locul de muncă apreciate de angajatori. Aceasta este o formulă pentru succes, deoarece 90% dintre absolvenții noștri încep să lucreze sau să studieze în continuare în șase luni de la finalizarea cursului (sondajul DLHE 2018).

Predat de oameni pasionați

Angajăm personal didactic bine calificat, expert, majoritatea cu calificări formale de predare. Un număr mare de cadre universitare noștri au lucrat anterior și în afaceri sau industrie. Acest lucru ne permite să oferim cursuri actualizate și relevante pentru industrie, care sunt acreditate de organisme profesionale.

Lectorii noștri sunt la fel de pasionați de împărtășirea cunoștințelor, precum și de subiectele lor. Sunt poziționați ideal pentru a vă ajuta să vă atingeți potențialul. Studenții noștri remarcă adesea modul în care academicienii noștri vor face eforturi suplimentare pentru a-i ajuta să exceleze la materia aleasă.

Aceste principii ne-au adus o calificare de argint în cadrul Teaching Excellence Framework (TEF) în 2017 și burse naționale de predare ale Academiei de Învățământ Superior pentru un număr mare de cadre didactice.

Servicii suport

Oferim o gamă completă de servicii de asistență pentru toți studenții noștri. Fiecărui student i se atribuie un tutor personal care vă va ajuta să vă ghidați pe parcursul studiilor la Greenwich. Echipa noastră de servicii academice pentru studenți vă poate ajuta să faceți față nevoilor de cazare, chestiunilor financiare, sfaturi și consiliere și nevoilor persoanelor cu dizabilități. Uniunea Studenților din Greenwich este în centrul universității și oferă o gamă excelentă de capabilități sociale, sportive și de sprijin pentru toți studenții de licență și postuniversitare.

Facilități pentru a-ți modela viitorul

Din 2013, am investit peste 150 de milioane de lire sterline în laboratoare, spații de predare și facilități pentru studenți. Aceasta include un nou centru de studenți în campusul Medway și clădirea Dreadnought din Greenwich.

Dreadnought este un nou centru central pentru toate activitățile academice și sociale ale studenților. Pe lângă zonele de predare și de calcul, veți găsi o cafenea, un restaurant, o sală de sport și o locație pentru concerte și evenimente. Aici vă puteți învăța social, puteți accesa serviciile pentru studenți, puteți lua parte la activitățile studenților și puteți petrece timpul cu prietenii.

Veți beneficia, de asemenea, de facilități excelente de studiu, inclusiv laboratoare avansate de primă clasă pentru discipline de știință și inginerie și trei biblioteci din campus cu bibliotecari de servicii academice dedicate.

Avansarea cunoștințelor la Greenwich

Cercetarea noastră abordează unele dintre cele mai provocatoare probleme ale lumii, de la sănătatea globală la siguranța publică.

Investigațiile actuale includ bolile purtate de țânțari, cum ar fi malaria și virusul Zika, și utilizarea imprimantelor 3D pentru implanturi medicale. Alte proiecte includ cercetarea care salvează vieți în evacuarea unor medii dificile, cum ar fi șantierele de construcții înalte și înțelegerea legăturilor dintre politică și economie.

Această expertiză se alimentează direct în predarea noastră. Clasele dumneavoastră sunt informate de cercetări de ultimă oră și sunt predate de cercetători de frunte care depășesc ei înșiși granițele cunoașterii.

De asemenea, salutăm următoarea generație de cercetători postuniversitari care să efectueze cercetări de vârf folosind facilitățile noastre de clasă mondială. Veți fi sprijinit de o echipă de supraveghere care vă va ajuta să dezvoltați abilități pentru cariere în mediul academic, cercetare și industrie.

Statistică

 • Studenti internationali:

  14%

 • 00

Caracteristici Campus

The University of Greenwich are două campusuri la Londra și unul la Medway în Kent. Combină un stil de viață de oraș cu împrejurimile liniștite pentru o experiență unică de studiu.

 • Campusul Greenwich, Londra
 • campusul Avery Hill, Londra
 • campusul Medway, Kent

Despre campusul Greenwich

Campusul nostru pe malul râului Greenwich este înconjurat de verdeața Parcului Greenwich și este situat aproape de centrul Londrei.

Campusul Greenwich se află pe un sit al Patrimoniului Mondial și este situat în inima orașului Greenwich, în sud-estul Londrei. Cartierul are o atmosferă plină de viață, dar este departe de agitația orașului, ceea ce îl face locul ideal pentru a studia.

Campusul este înconjurat de repere istorice, precum și de parcul Greenwich și de o selecție de baruri și restaurante. Multe locuri din campus au fost folosite ca decoruri pentru filme, cum ar fi Discursul regelui, Les Misérables, Four Weddings and a Funeral și The Queen.

Despre campusul Avery Hill

Înconjurat de spații verzi, Avery Hill Campus este situat în Eltham, în sud-estul Londrei. Are facilități de predare și sport de primă clasă, precum și cazare pentru studenți.

Avery Hill este cadrul ideal pentru studenții care doresc să studieze la Londra. Nu numai că are o atmosferă universitară de campus, cu spațiu de predare și de locuit, dar este și la doar 30 de minute cu trenul de centrul Londrei.

Despre campusul Medway

O universitate cu gândire de viitor într-un cadru istoric. Descoperiți mai multe despre viața de student și experiența de studiu la Medway Campus din Chatham Maritime, Kent. Unde alegeți să studiați este o decizie cu adevărat importantă și suntem încântați să vă urăm bun venit în campusul nostru istoric Medway din Chatham, Kent.

Campusul Medway are o istorie navală bogată. Clădirile sale din cărămidă roșie au fost anterior o bază Royal Navy. Nava amiral a lui Nelson, HMS Victory, a fost construită la Historic Dockyard din Chatham.

Campusul are, de asemenea, cafenele și baruri uimitoare, inclusiv cele din clădirile Pembroke și Pilkington. O zonă atractivă în stil piazza, cu locuri în aer liber, este ideală pentru evenimente. Există și o mulțime de spații verzi, cu un teren de tenis.

Oferim studenților noștri un mediu de susținere pentru studiile lor și ajutorul de care au nevoie pentru a-și asigura locuri de muncă pentru absolvenți în Londra, Sud-Est și mai departe.

  Admitere

  Toate documentele următoare trebuie încărcate în secțiunea „Calificare” a formularului de cerere. Aplicațiile care nu au documentația necesară nu pot fi luate în considerare.

  1. Copii scanate ale certificatelor și/sau transcrierilor dvs. care îndeplinesc cerințele de intrare în program.
  2. Vă rugăm să consultați pagina noastră Aplicarea pentru o diplomă de cercetare postuniversitară pentru cerințele de intrare.
  3. O copie scanată a pașaportului și a permiselor de ședere, dacă este cazul.
  4. Curriculum Vitae (CV), inclusiv numele a doi arbitri (referințele scrise pot fi furnizate și folosind formularul de referință).
  5. O propunere de cercetare detaliată de aproximativ 1.500 de cuvinte (pentru cererile de bursă, vă rugăm să consultați instrucțiunile specifice din anunț și să includeți referința la bursă în secțiunea declarație personală).
  6. Dovada cunoștințelor dumneavoastră în limba engleză, pentru solicitanții a căror limbă maternă nu este engleza. Nu trebuie să dovediți cunoștințele de limba engleză dacă puteți demonstra că sunteți cetățean al uneia dintre următoarele țări sau dacă ați urmat o calificare de licență sau de master în Regatul Unit sau într-una dintre aceste țări.

  Solicitanții care nu îndeplinesc aceste criterii vor fi obligați să furnizeze un certificat IELTS, obținând 6,5 în fiecare domeniu, sau un echivalent acceptabil, demonstrabil.

  Ce se întâmplă după ce trimiteți cererea?

  Procesul de recrutare a studenților variază în cadrul facultăților, totuși, toate aplicațiile online sunt inițial înregistrate la Biroul Facultății, așa că dacă aveți o întrebare, vă rugăm să le contactați în primă instanță. Facultatea/Departamentul vă va contacta direct pentru a aranja un interviu dacă doresc să vă ducă cererea mai departe.

  Veți fi anunțat dacă cererea dvs. nu reușește. Dacă aveți succes, veți primi o ofertă de la Admiterea de cercetare postuniversitară, sub rezerva verificării controalelor UKVI, acolo unde este cazul, și a furnizării dovezilor că îndepliniți cerințele de intrare pentru program. Vă rugăm să rețineți că procesul de recrutare poate dura până la șase până la opt săptămâni. Dacă aveți nevoie de o decizie mai devreme din cauza unui termen limită de finanțare, vă rugăm să informați Facultatea și să precizați acest lucru în secțiunea declarație personală a formularului de cerere.

  Procesul de admitere

  Răspuns pentru a accepta o ofertă

  • Trebuie să răspundeți la o ofertă de admitere în termen de 30 de zile sau până la data menționată de începere a programului, oricare dintre acestea este mai devreme. Dacă nu răspundeți, vom presupune că nu doriți să acceptați oferta, iar oferta va fi retrasă. Pentru a confirma acceptarea ofertei, trebuie să semnați și să datați oferta de admitere și să o returnați, împreună cu orice alte documente necesare, așa cum este specificat în scrisoarea de ofertă.
  • Data dvs. de începere va fi pe oferta dvs. de admitere. Rețineți că trebuie să îndepliniți toți termenii ofertei înainte de data începerii programului.
  • Vă rugăm să consultați paginile noastre de finanțare pentru studenți pentru informații despre plata depozitului, furnizarea unei scrisori de sponsor și plata taxei de școlarizare.
  • Detalii despre taxele de școlarizare
  • Dacă sunteți un student internațional sau aveți nevoie de ATAS, vă rugăm să consultați îndrumările de pe paginile noastre pentru studenți internaționali.

  Începeți-vă studiile

  În prima zi de studiu, este de așteptat să finalizați înregistrarea la Centrul Studenților și să participați la inițiativa facultății. Sosirile întârziate trebuie să notifice admiterii în cercetare postuniversitară și facultatea lor cu privire la data propusă de sosire.

  Cerinte pentru viza

  Când faceți cererea pentru viză de student, va trebui să depuneți câteva documente specifice pentru a dovedi că îndepliniți criteriile

  Trimiterea documentelor cu cererea de viză de student

  Documentele pe care trebuie să le furnizați împreună cu cererea de viză depind de circumstanțele dvs. Unele documente sunt obligatorii, iar altele trebuie furnizate în funcție de circumstanțele dumneavoastră și de ceea ce spune CAS. Următoarea listă ar trebui să vă ajute să aflați ce documente va trebui să furnizați. Este important să furnizați toate documentele necesare, deoarece nu face acest lucru poate cauza refuzul vizei.

  Lista documentelor pentru vize de student

  Pașaport curent

  Un pașaport actual sau alte documente de călătorie valabile.

  Calificări menționate pe CAS.

  Toate calificările enumerate în CAS. Trebuie să rețineți că, dacă nu sunt enumerate calificări în CAS, nu vi se cere să furnizați niciuna.

  Dovezi în limba engleză.

  UKVI vă solicită o dovadă a cunoștințelor dumneavoastră de limba engleză. Universitățile pot alege cum evaluează cunoștințele de limba engleză ale unui student. CAS-ul dumneavoastră va confirma modul în care abilitatea dumneavoastră de limba engleză a fost evaluată de universitate. Dacă a fost evaluat de dvs., oferind un certificat sau o calificare, atunci aceasta va fi listată în CAS și trebuie să furnizați certificatul enumerat. Dacă nu sunt enumerate calificări de limba engleză în CAS, atunci nu va trebui să furnizați niciuna la cerere.

  Traduceri.

  Dacă orice document nu este în limba engleză, originalul trebuie să fie însoțit de o traducere completă. Traducerea trebuie să conțină:

  • Validarea de la traducător că este o traducere exactă a documentului original
  • Datele de contact ale companiei de traduceri
  • Data traducerii

  Dovada de finanțare.

  Trebuie să furnizați dovezi că aveți o anumită sumă de bani disponibilă pentru taxele de școlarizare și costurile de trai în Marea Britanie. Consultați informațiile noastre despre cerințele financiare pentru îndrumări despre cum să verificați care este această sumă.

  Tipurile de documente pe care le puteți furniza pentru a vă dovedi finanțele sunt:

  • Extrase bancare personale sau extrase de cont
  • Scrisori bancare
  • Scrisori oficiale de împrumut
  • Scrisori oficiale de sponsorizare financiară

  Consultați informațiile și îndrumările noastre privind documentele financiare pe pagina Demonstrarea finanțelor dvs. Vă rugăm să rețineți că este important să furnizați documente financiare care îndeplinesc cerințele, pentru a evita refuzul vizei.

  Scrisoare de consimțământ din partea sponsorului guvernamental.

  Dacă ați primit vreo sponsorizare financiară oficială de la un guvern în ultimul an, trebuie să furnizați o scrisoare de la acest sponsor care confirmă consimțământul sponsorului pentru ca dvs. să depuneți cererea de viză pentru studenți.

  Dovada relației dumneavoastră cu părintele sau tutorele dumneavoastră.

  Dacă fondurile pe care le prezentați sunt deținute sub numele unui părinte, trebuie să dovediți relația dvs. cu părinții dvs. Se acceptă certificatele de naștere sau de adopție.

  Scrisoare de la părinte/tutore.

  Dacă fondurile sunt deținute pe numele unui părinte, aveți nevoie și de o scrisoare din partea părinților sau a tutorelui legal, care să ofere consimțământul dvs. pentru a utiliza banii. Scrisoarea nu trebuie să urmeze un format strict, dar trebuie să fie semnată și datată.

  Dovada consimțământului părinților sau a altui tutore legal dacă aveți sub 18 ani.

  Dacă aveți sub 18 ani când începeți studiile, va trebui să furnizați o scrisoare de la părinții dvs. sau tutorele legal și, de asemenea, certificatul de naștere sau certificatul de adopție. Contactați-ne pentru mai multe informații și sfaturi dacă este necesar.

  Rezultatele testului de tuberculoză

  Dacă ești dintr-o țară în care trebuie să dai testul. Rețineți că, dacă ați locuit într-o țară în ultimele șase luni în care testul TB nu este necesar, atunci nu va trebui să furnizați acest lucru (dacă locuiți în Regatul Unit timp de șase luni sau mai multe, atunci nu veți trebuie să faceți un test TB.) Consultați informațiile UKVI despre testele TB pentru a verifica dacă acest lucru este valabil pentru dvs.

  Certificat ATAS (Academic Technology Approval Scheme Certificate).

  Acesta este un certificat cerut de unii studenți postuniversitari. (Nu se aplică studenților din programele de licență.) Trebuie să rețineți că este nevoie de aproximativ o lună pentru a fi eliberat un certificat ATAS. CAS-ul dumneavoastră vă va confirma dacă aveți nevoie de un certificat ATAS. Consultați informațiile noastre ATAS pentru mai multe îndrumări.

  Burse și finanțare

  Bursele și bursele noastre variază de la burse pentru persoanele care părăsesc îngrijirea medicală și studenți cu nevoi financiare până la premii pentru studii postuniversitare. Cu bursa noastră UE, studenții noi cu domiciliul în UE ar putea primi o reducere a taxei de școlarizare în primul an.

  Burse și Burse 2023/24

  Bursa de cazare

  Bursa de cazare a Universității din Greenwich pentru noii studenți casnici/casnici cu un venit scăzut al gospodăriei.

  Bursă postuniversitară de inteligență artificială și știința datelor

  Bursa este o bursă în numerar de 10.000 de lire sterline sau o scutire de taxe pentru a studia MSc în Știința datelor și cursul de aplicații la The University of Greenwich .

  Bursa Fundației Aziz

  Bursa Fundației Aziz va acoperi 100% din taxele de școlarizare postuniversitare pentru a sprijini musulmanii britanici care doresc să studieze la The University of Greenwich .

  Bursa pentru părăsirea îngrijirii

  Bursa pentru părăsirea îngrijirii oferă 1.500 de lire sterline pe an studenților care se alătură universității direct din îngrijirea autorităților locale.

  Bursa pentru navetiști

  Bursele noastre pentru navetiști sprijină studenții din gospodăriile cu venituri mici care se confruntă cu costuri dificile de călătorie pentru a merge la universitate.

  Bursa expoziției corale David Fussey 2023/24

  Bursa expoziției corale David Fussey valorează 1.000 de lire sterline pe an pentru studenții care sunt selectați să se alăture Corului The University of Greenwich .

  Bursa de acces digital

  Noii studenți de licență sau postuniversitare cu venituri mici ale gospodăriilor pot aplica pentru asistență financiară pentru echipamente pentru a sprijini învățarea online.

  Bursa UE

  Studenții din UE cu domiciliul în UE care dețin o ofertă de a studia cu noi ar putea primi o reducere semnificativă la taxa de școlarizare pentru primul an de studiu în anul universitar 2023/24.

  Vouchere alimentare

  Dacă vă confruntați cu o criză financiară neașteptată și, ca urmare, nu vă puteți permite mâncare, articole de toaletă sau alte articole esențiale, este posibil să fiți eligibil să aplicați pentru un voucher alimentar.

  Bursă pentru abilități mari

  Suntem cu toții despre abilități MARI! Dacă studenții participă la activitățile noastre de informare înainte de a ni se alătura la universitate, ar putea fi eligibili pentru o bursă în valoare de 2.000 GBP.

  Bursa de progres Greenwich

  Noua schemă de bursă de 3.000 de lire sterline și stagiu de muncă pentru studenți și absolvenți care plătesc taxă la domiciliu.

  Fondul Internațional pentru Dificultăți

  Acest fond este destinat studenților din UE fără un împrumut de întreținere și studenților internaționali care au suferit costuri neașteptate pe termen scurt.

  Premiul pentru burse internaționale

  Studenții internaționali care au o ofertă de a studia la The University of Greenwich ar putea primi o reducere la taxa de școlarizare în valoare de până la 3.000 de lire sterline în primul an.

  Bursa Fundației Mister Gees

  Această bursă valorează 5.000 de lire sterline pentru un student postuniversitar înscris la Master în Ingineria apei, deșeurilor și a mediului și vă poate oferi 5.000 de lire sterline în timpul studiilor.

  Apelul Memorial pentru Asistenta Medicală, Buddy

  Pentru mulți studenți, aplicarea la universitate poate fi o decizie dificilă și descurajantă. Barierele financiare pot limita potențialul studenților.

  Bursa Robert Holman

  Acest premiu valorează 1.000 de lire sterline pentru studenții actuali care studiază cursuri de contabilitate și finanțe din Greenwich, Lewisham și Southwark.

  Royal Navy și Royal Marine Bursary

  Această bursă oferă până la 3.000 de lire sterline pe an pentru studenții care au servit în Royal Navy sau Royal Marines sau ai căror părinți au un dosar de serviciu.

  Bursa RPS Karen Roberts

  Acest premiu valorează 5.000 de lire sterline pentru un student de licență înscris la BA Arhitectură peisagistică și vă poate oferi 5.000 de lire sterline în primul an de studii.

  Bursa RSK

  Bursa este o bursă în numerar de 5.000 de lire sterline pentru un student de licență din primul an înscris în programe specifice de inginerie și arhitectură.

  Fundația Sir William Boreman

  Dacă sunteți rezident permanent în districtul Greenwich sau Lewisham, vă puteți califica pentru o subvenție a Fundației Sir William Boreman pentru costurile de trai.

  Bursa Stephen Lawrence (Arhitectură)

  Bursa este o bursă în numerar de 18.500 de lire sterline sau o scutire de taxă pentru a studia Arhitectura partea 2 martie la The University of Greenwich .

  Burse și împrumuturi pentru formarea profesorilor

  Te interesează să devii profesor?

  Bursa Globală Greenwich

  Echipa Global Mobility și echipa Fees and Funding ar dori să lucreze în parteneriat pentru a oferi o bursă dedicată pentru a ajuta studenții din medii defavorizate să acceseze studii în străinătate și oportunități de stagiu.

  Bursa Greenwich

  Bursa Greenwich valorează 700 de lire sterline pentru noii studenți cu un venit scăzut al gospodăriei.

  Bursa Sanctuarului

  Această bursă este pentru un titular de ofertă care solicită azil sau cu statut de refugiat în Regatul Unit. Acesta acoperă costurile de școlarizare și cazare, plus o subvenție de întreținere.

  Bursa de vizionar

  Acest premiu este în valoare de 5.000 de lire sterline pentru studenții care au depășit adversitatea, s-au angajat cu noi în timpul școlii/facultății sau în studiile lor curente și au fost nominalizați de un profesor sau consilier din instituția lor.

  Bursa William Hills

  Bursa William Hills oferă șase studenți £2,000 în fiecare an pe durata diplomei lor de 4 ani MEng Mechanical Engineering. Alte două premii sunt disponibile pentru doi studenți în anul doi al diplomei de inginerie mecanică BEng.

  Locații

  • London

   University of Greenwich Old Royal Naval College Park Row Greenwich London , SE10 9LS, London

  Întrebări