Keystone logo
The University of Greenwich BA Hons International Business
The University of Greenwich

BA Hons International Business

London, Regatul Unit

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17.000 / per year *

În campus

* full-time international| acasă 9.250 GBP pe an

Introducere

Gradul nostru în afaceri internaționale oferă abilitățile și experiența de care aveți nevoie pentru o carieră de succes în mediul de afaceri global.

Acest curs acoperă teoria și practica afacerilor internaționale, explorând managementul afacerilor și funcțiile organizaționale, strategiile internaționale și diferite medii de afaceri internaționale. Vă prezentăm implicațiile socio-economice ale afacerilor internaționale, analizând etica în afaceri și responsabilitatea socială corporativă, piețele emergente și economie.

În general, această diplomă în afaceri internaționale oferă o înțelegere critică a problemelor contemporane la locul de muncă în lumea afacerilor internaționale. Veți avea posibilitatea de a petrece un an în străinătate în noul program de schimb de studenți Turing Scheme și/sau de a face un an de plasament opțional într-o organizație internațională.

Carierele populare pentru absolvenții de afaceri internaționale includ sectorul bancar și financiar, IT și logistică. Absolvenții noștri au găsit roluri în companii precum JP Morgan, PwC, HP și Ericsson.

Ce ar trebui să știți despre acest curs

  • Satisfacția studenților de 90% în studiile de licență în afaceri (Sondaj național pentru studenți 2022)
  • Stagii de muncă la companii precum Microsoft, Warner Music Group și IBM.
  • Experimentați modul în care diferențele culturale afectează afacerile internaționale, studiind în străinătate în Franța, Spania sau la una dintre celelalte universități partenere din întreaga lume, în timp ce sunteți plătit.
  • Top 10 universități din Londra în ceea ce privește calitatea cercetării (Tabelele complete ale ghidului universitar 2023)
  • Excelent dacă doriți să înțelegeți provocările contemporane de a face afaceri într-o lume globalizată, dobândind cunoștințe în afaceri internaționale și economie.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări