Keystone logo
The University of Greenwich BSc Hons Informatică (știința datelor)
The University of Greenwich

BSc Hons Informatică (știința datelor)

London, Regatul Unit

3 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17.000 / per year *

În campus

* cu normă întreagă internaţional| acasă 9.250 GBP pe an; internațional cu jumătate de normă 4.250 GBP per 30 de credite | acasă 2.312 GBP pentru 30 de credite

Introducere

Studiați o diplomă de informatică pentru abilitățile de a urma o carieră ca profesionist în informatică specializat în știința datelor. Studiază la Londra. Citeşte mai mult.

Pe parcursul acestei diplome în Informatică, veți dezvolta o înțelegere fermă a științei care stau la baza sistemelor informatice și software. Modulele pe care le puteți studia ca parte a acestui grad includ Tehnici statistice cu R, Vizualizarea informațiilor și Big Data și Machine Learning.

Veți câștiga experiență practică în dezvoltarea de sisteme folosind cele mai noi tehnologii și tehnici, plus expunerea la cele mai recente tendințe care vor modela viitorul informaticii. Până la sfârșitul cursului, vei fi echipat pentru a lucra independent și pentru a-ți dezvolta și adapta abilitățile pe parcursul carierei tale viitoare.

Ce ar trebui să știți despre acest curs

  • Veți învăța algoritmii de bază care stau la baza procesării datelor și veți dezvolta abilități analitice cu tehnologii statistice pentru a crea soluții și aplicații în big data.
  • Obțineți abilități valoroase și capacitatea de a proiecta algoritmi și vizualizări complexe din date mari nestructurate.
  • Obțineți, analizați și specificați cerințele și stăpâniți bazele matematice și analitice care stau la baza datelor.
  • The University of Greenwich are o relație de lungă durată cu British Computer Society (BCS), care acreditează programele noastre de licență în calcul. Deoarece acest program a fost actualizat pe larg în 2019, are o denumire curentă de acreditare Initial Full Chartered Information Technology Professional (CITP) și Partial Chartered Engineer (CEng) pentru admiterea din 2019. Starea de acreditare este de așteptat să fie confirmată în toamna anului 2022, după prima cohortă de studenți absolvenți. Elevii vor fi ținuți la curent cu starea acesteia. În cazul foarte puțin probabil în care acest lucru nu progresează conform așteptărilor, universitatea va sprijini studenții cu cereri individuale de aderare la BCS la punctul de absolvire.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări