
BSc in
Licențiat în științe (onorific) în știința și siguranța alimentelor
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Informatie cheie
Locația campusului
Hong Kong, Hong Kong
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 - 4 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
HKD 400.620 *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* pentru întregul program
Introducere
Scopurile programului
Programul își propune să ofere absolvenților atât cunoștințe teoretice, cât și abilități practice în știința și siguranța alimentelor, inclusiv chimia alimentelor, știința nutrițională, microbiologia alimentelor, senzoriale și evaluarea alimentelor, ingineria alimentară și controlul calității și managementul siguranței alimentelor. Un spectru larg al acestor module sunt concepute pentru a facilita studenților competența de a performa eficient în industria alimentară, nutrițională și de catering, precum și pentru a rezolva problemele tehnice problematice legate de domeniul științei și siguranței alimentelor. De asemenea, va oferi studenților abilități de management generice, învățare integrată în muncă, fie în alimentația locală, fie în străinătate și în industriile conexe, pentru consolidarea capacității lor de angajare în comunitatea competitivă.
Recunoaștere profesională
Acest program a fost aprobat de Departamentul de igienă alimentară și de mediu al guvernului din Hong Kong (FEHD). După finalizarea cu succes a absolvenților acestui curs, calificările acestora au fost acoperite și exceptate de la examen pentru a obține înregistrarea Managerului de igienă alimentară în cadrul schemei. Absolvenții pot solicita profesioniști calificați în testarea schemei de certificare a testării profesionale a Asociației de testare, inspecție și certificare din Hong Kong (HKTIC).
Admitere
Galerie
Oportunități de carieră
Perspective de carieră Absolvenții pot urma următoarele cariere: Oameni de știință / tehnologi Supervizori de igienă Ofițeri pentru controlul calității Auditori ai lanțului de aprovizionare cu alimente Inspectori de sănătate guvernamentali Supraveghetori ai producției de alimente Cumpărători globali de alimente