Keystone logo
Tohoku University Of Art & Design

Tohoku University Of Art & Design

Tohoku University Of Art & Design

Introducere

Înființată în aprilie 1992 de prefectura Yamagata și orașul Yamagata, Universitatea de Artă și Design Tohoku este prima afacere de acest gen din Japonia, unde o universitate construită cu fonduri de către guvern a fost predată pentru a fi operată ca o universitate complet privată.

Universitatea de Artă și Design Tohoku deține următoarele principii: să confere cunoștințe în întreaga lume ca centru pentru cultura academică; să educe și să efectueze pe deplin cercetări în domeniul artei și designului; să hrănească ființe umane care, în timp ce își dezvoltă potențialul intelectual, etic și aplicat, găsesc bucurie în procesul de creație, realizat prin unificarea artei și a învățării; și să contribuie la îmbunătățirea culturii academice și la vitalizarea industriei.

Universitatea este situată în Yamagata, în partea centrală a regiunii Tohoku. Această zonă are o istorie bogată începând cu rădăcinile culturii originale japoneze din vechea eră Jomon de acum zece mii de ani. Acest mediu ne ajută să ne îndeplinim obiectivul de a stabili o nouă viziune asupra lumii, folosind știința și tehnologia, împreună cu creația artistică și efortul conștiincios.

Locații

  • Yamagata

    3-4-5 Kami-Sakurada, 990-9530, Yamagata

    Întrebări