Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Introducere

Tranziția către o societate durabilă începe cu tine

Tomorrow University of Applied Sciences * de la distanță le permite cursanților să dezvolte abilitățile de secol XXI necesare în domeniile durabilității, antreprenoriatului și tehnologiei prin abordarea noastră revoluționară a educației. Construim o comunitate de indivizi împuterniciți și conectați, despre care credem cu tărie că vor crea un viitor mai luminos și mai durabil. Succesul lor este misiunea noastră, impactul lor este măsura noastră.

Împuternicim și educăm cei care fac schimbări de mâine

Combinăm știința și tehnologia de învățare de ultimă generație, pentru a crea experiențe de învățare flexibile, accesibile și eficiente, care echipează cursanții cu ingredientele noastre cheie pentru impact - scop, capacitate și comunitate.

Prin învățarea continuă, aplicarea și crearea colaborativă, cultivăm o mentalitate de creștere și autoeficacitate pentru a extinde cercul de influență al cursanților noștri și a-i transforma în agenți de schimbare încrezători. Scopul nostru este să accelerăm tranziția către o societate mai durabilă prin revoluționarea educației pentru a învăța diferit și a crește fără limite pentru a lăsa o moștenire de durată lumii.

De ce să înveți cu ToU?

Tomorrow University of Applied Sciences * este instituția de bază pentru o educație în durabilitate, antreprenoriat și tehnologie. Abordarea noastră revoluționară a educației vă va ajuta să aveți un impact societal de lungă durată în timp ce urmați o diplomă de licență sau master din oriunde în lume.

Accesibil la nivel global și flexibil

Platforma noastră de învățare de la distanță face ca educația să fie accesibilă de oriunde v-ați afla și oferă flexibilitatea de a învăța indiferent de angajamentele dumneavoastră profesionale și personale. Învățați de oriunde v-ați afla oricând doriți prin intermediul platformei noastre mobile.

O nouă abordare a învățării

Învățare prin practică. Filosofia noastră de învățare nu preia învățarea offline online. Cu metoda noastră de învățare bazată pe provocări, veți obține experiență practică în rezolvarea celor mai mari probleme ale lumii prin aplicarea practică sub îndrumarea experților și a liderilor din industrie.

Rețea globală de clasă mondială

O comunitate globală de parteneri și mentori este pregătită pentru tine. Ei fac deja diferența în sustenabilitate, antreprenoriat și tehnologie și vă vor ajuta să faceți același lucru. Ei sunt colegii tăi și mentorii tăi, împreună cu cohorta ta de cursanți internaționali.

Cu abilitățile, instrumentele și rețeaua potrivite la îndemână, ne putem schimba viitorul - și pe cel al lumii noastre.

  • Creați un mâine mai bun începând de astăzi. Obțineți acces la instrumentele și rețeaua necesare pentru a reuși în inovația durabilă.
  • La distanță, mai întâi și flexibil. Învață de oriunde te-ai afla, oricând vrei. Combină munca și studiul.
  • Învață în grupuri mici și cu gânduri asemănătoare. Construiți o comunitate și obțineți acces la o rețea pe tot parcursul vieții.

Principiile noastre de învățare

Condus de misiune

Suntem o comunitate de cursanți perpetui. Ne-am proiectat programul și programa pentru a se schimba odată cu vremurile. Veți alege dintr-o varietate de provocări în timpul programului inspirat de scenarii găsite în lumea antreprenorială și de afaceri pentru a le rezolva și a cuceri. Pe parcursul provocărilor, vei aplica, crea și stăpâni competențele necesare pentru un mâine mai bun. Veți dezvolta competențele pe care angajatorii le caută prin învățare activă și experiențială, cu ajutorul colegilor și mentorilor care s-au confruntat ei înșiși cu aceste provocări.

Flexibil

Toate programele noastre sunt complet la distanță. În modelul nostru de învățare, timpul pentru a demonstra competența într-un anumit domeniu este flexibil, în timp ce așteptarea de a o stăpâni este constantă. Veți trece prin provocări mai degrabă decât prin cursuri tradiționale și veți construi competențe în timp real pentru a lua în considerare nevoile procesului individual de învățare al fiecăruia.

personalizată

Tehnologia noastră vă ghidează prin program, se adaptează nevoilor dumneavoastră și oferă feedback de la început până la sfârșit. Obiectivele dvs. ca cursant în cadrul programului și înțelegerea competențelor de bază sunt adaptate individual în aplicație, făcând ca experiența dvs. de învățare să fie unică a voastră. Veți vedea o înregistrare vizuală a progresului dvs. de învățare de-a lungul studiilor, ceea ce face mai ușor să vă concentrați asupra rezultatelor dorite.

Auto-împuternicit

Folosim „nu încă” ca punct de referință atunci când un cursant nu a dovedit încă stăpânirea unei provocări sau competențe. În loc să pierzi un subiect sau o provocare, ți se oferă posibilitatea de a-ți demonstra cunoștințele până la stăpânire. Vă puteți trimite munca până când recenzenții și experții cred că înțelegeți pe deplin conceptul ales. Eșecul nu există la ToU, dar există întotdeauna loc de îmbunătățire.

Social

Permitem cursanților să construiască relații semnificative care duc la experiențe de învățare de la distanță bogate, captivante și eficiente. Împreună cu cohorta, mentorii și comunitatea globală vastă, veți rămâne conectat și implicat prin sesiuni live regulate, discuții de curs și evenimente. Metoda noastră de învățare bazată pe provocări promovează colaborarea și feedback-ul la 360° de la toți participanții, de la colegi la mentori și invers, în orice moment.

*Tomorrow University este o Universitate de Științe Aplicate, pe deplin acreditată, recunoscută de stat

Mărturii studențești

Întrebări