Keystone logo
Trevecca Nazarene University

Trevecca Nazarene University

Trevecca Nazarene University

Introducere

Cu acreditare și profesori stimați, Trevecca a contribuit la dezvoltarea minții studenților din întreaga lume de peste 120 de ani. Situat în inima orașului Nashville, profesorii și personalul lui Trevecca se concentrează pe pregătirea studenților pentru vieți de conducere și servicii. Înființată în 1901, Trevecca se angajează în educația holistică, încurajând elevii să se dezvolte intelectual, social, emoțional, fizic și spiritual.

Trevecca oferă cursuri în campusul principal, precum și două campusuri satelit din Middle Tennessee și cursuri online în întreaga lume. Cu studenți din 47 de state și 39 de țări, Trevecca oferă 20 de grade asociate, 81 de specializări de licență, 25 de programe de master și trei programe de doctorat, precum și programe de specialitate și certificate.

Academicieni

Câștigați o diplomă foarte apreciată într-o comunitate centrată pe Hristos, care este dedicată succesului dvs. La Trevecca , îți vei atinge obiectivele educaționale, în timp ce îți aprofundezi credința și viziunea asupra lumii. Corpul nostru de profesori și personal creștin multiconfesional, fără scuze, le permite studenților să înțeleagă perspectivele altora, crescând și ei înșiși.

  • Acreditat de Asociația de Sud a colegiilor și școlilor
  • Raportul elev-profesor de 19:1
  • 94% din facultate cu cele mai înalte diplome în domeniul lor

Comunitate

Credem că credința ar trebui să fie în centrul tuturor lucrurilor. De aceea, ca universitate, ne întâlnim de mai multe ori pe săptămână pentru a ne închina, a învăța, a lăuda și a crește în capelă. Acest timp permite studenților, personalului și facultății noștri să se reunească în părtășie pentru a-și aprofunda relația cu Hristos și unii cu alții.

  • 9 ministere din campus
  • 47 de oportunități de capelă pe semestru
  • Călătorii anuale de misiune internațională

Misiune

Trevecca Nazarene University este o comunitate creștină care oferă educație pentru conducere și serviciu.

Campusul nostru

Campusul nostru principal găzduiește peste 1.000 de studenți și are multe de oferit. De la cafenele și restaurante până la facilități de recreere și Benson Auditorium, există locuri pentru a petrece timp, a deveni activ, a lua ceva sau a viziona un spectacol. Întotdeauna se întâmplă ceva chiar în curtea noastră.

Orasul nostru

Veți găsi Trevecca în inima orașului Nashville, la doar o milă de cartierul vibrant din centrul orașului, iar studenții sunt înconjurați de istorie bogată și de oportunități de a învăța, de a crește și de a servi. Oportunitățile de voluntariat în afara campusului permit studenților să vadă orașul din perspective diferite și să ajute să strălucească lumina lui Dumnezeu în diferite zone. Explorând împrejurimile urbane interesante, de la Music Row la drumeții la cascadă la Opry Mills, cu siguranță vei găsi locuri în care îți place să petreci timpul.

Admitere

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Nashville

    333 Murfreesboro Pike, 37210, Nashville

Întrebări