Keystone logo
Trevecca Nazarene University Licențiat în Administrarea Afacerilor în Tehnologia Informației
Trevecca Nazarene University

Licențiat în Administrarea Afacerilor în Tehnologia Informației

Nashville, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2024

USD 19.995 / per semester

În campus

Introducere

Licența în administrarea afacerilor în tehnologia informației oferă oportunități practice, în lumea reală, de a aplica tehnologiile informaționale la problemele de afaceri. Studenții interesați să lucreze pentru companii de tehnologie în general, sau în locuri de muncă legate de analiză de sisteme, design web, management de proiect sau programare de afaceri pentru orice domeniu, vor găsi această concentrare o potrivire excelentă.

Biroul de Statistică a Muncii se așteaptă ca locurile de muncă din computere și tehnologia informației să continue să crească într-un ritm care depășește cu mult majoritatea ocupațiilor. Dacă doriți să faceți parte din această industrie interesantă, Trevecca oferă o varietate de programe de studii care vă vor ajuta să vă pregătiți pentru a intra pe piața actuală bazată pe tehnologie. Datorită tehnologiilor de ultimă generație în clasă și stagiilor cu companii de top, veți fi echipat pentru a face afaceri într-o lume bazată pe tehnologie.

În funcție de programul pe care îl alegeți, cursurile IT sunt disponibile în domeniile de rețele și securitate, design web, programare, tehnologii de baze de date, design grafic și management de proiecte IT, pentru a numi doar câteva. Veți avea toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a trece înaintea concurenței la locul de muncă și pentru a reuși.

Veți beneficia, de asemenea, de a studia în Nashville - nu doar un centru pentru industria muzicală, ci și un magnet pentru multe companii de tehnologie și de asistență medicală. Studii recente au numărat Nashville printre cele mai bune locuri de muncă în locuri de muncă STEM, iar numărul de posturi IT deschise a crescut vertiginos. La Trevecca , stagiul tău îți va permite să obții mai mult de 300 de ore de experiență practică și să faci parte din acțiune.

Profesori cu experienta

Instructorii noștri au ani de experiență în industrie și continuă să colaboreze și să formeze profesioniști din industrie. Au excelat în domeniu ca dezvoltatori IT seniori, manageri de proiecte IT și directori de proiecte IT de mai multe milioane de dolari, așa că veți învăța de la unii dintre cei mai buni.

Curriculum

Admitere

Despre Școală

Întrebări