Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Introducere

Combinând istoria și tradiția Regatului Unit cu forța SUA și viitorul care este Asia

Combinând istoria și tradiția Regatului Unit cu forța SUA și viitorul care este Asia Regatul Unit și SUA au fost puteri economice mondiale de sute de ani. Afacerile internaționale anterioare și actuale au fost și vor continua să fie influențate de ambele țări. Cu toate acestea, Asia este viitorul, cu economii în creștere rapidă și peste jumătate din populația lumii.

Deci, poate a fost nevoie de un parteneriat între SUA și universitățile asiatice pentru a crea un program cu adevărat vizionar care să combine puterea acestor trei regiuni într-un program de studiu de patru ani.

Universitatea Lamar din Texas, Statele Unite ale Americii și Colegiul de Tehnologie Siam din Thailanda au făcut-o acum cu programul Tri-Continent Degree.

Mulți oameni visează să studieze în străinătate, mai ales în SUA sau în Marea Britanie. America și Anglia oferă unele dintre cele mai bune calificări de învățământ superior din lume. Cu toate acestea, nu este ușor. Când luați în considerare problemele legate de viză, competența lingvistică și în special MONEY, visul de a obține o diplomă din SUA sau Marea Britanie devine adesea un coșmar.

Nu ar fi minunat să obțineți cea mai bună educație posibilă, într-o locație unde obținerea vizei este rapidă și ușoară, iar costul vieții este scăzut? Asta nu necesită inițial scoruri TOEFL sau IELTS pentru a începe să studiezi? În cazul în care taxele de școlarizare sunt accesibile pentru dvs.: câștigați o diplomă de licență universitară americană și de licență universitară thailandeză, plus o diplomă universitară acceptată la nivel național, la aproximativ 10% din costul a doar un an la alte universități americane?

Răspunsul, desigur, este de a obține o calificare înaltă din toate cele trei țări: SUA, Marea Britanie și Asia. Și în numai patru ani de studiu. Programul Bachelor de studii Tri-Continent vă permite să obțineți calificările dvs. universitare de pe toate cele trei continente, cu cele mai accesibile costuri de școlarizare și de viață disponibile. Fă-ți visul ... O realitate!

Programe de continent din lume

Lumea se micșorează și toată lumea este internațională. Obțineți trei calificări de afaceri în același program, din SUA, Marea Britanie și Thailanda.

Locații

  • Bangkok

    46 Jarunsanitwong 10 Road Tha Pra, Bangkok Yai, 10600, Bangkok

    Întrebări