Keystone logo
© The University of Fredericton
Trinity Western University

Trinity Western University

Trinity Western University

Introducere

Suntem conduși de dorința profundă de a vă echipa pentru a vă găsi și a vă îndeplini scopul. Suntem una dintre primele universități de arte liberale bazate pe credință din America de Nord, angajate să oferim cea mai înaltă calitate a educației. Cu clasamente naționale ridicate, facultate premiată, o comunitate de studenți vibrantă și programe de minister înfloritoare, vă echipăm pentru o viață împlinită, cu impact pozitiv și sens.

Tot ceea ce facem este înrădăcinat în angajamentul nostru de a oferi o educație pentru întreaga persoană - una care dezvoltă lideri creștini evlavioși, care își vor găsi și își vor îndeplini scopul în viață și își vor folosi carierele viitoare pentru a crea schimbări pozitive de durată în lumea din jur.

În plus față de programe academice solide, ne-am străduit întotdeauna să oferim un fel de comunitate de educație în campus, servicii de schimbare a vieții și oportunități de cercetare, prietenii de neuitat și explorări de credință semnificative care vor modela studenții în moduri pe care nu și le-ar fi putut imagina niciodată. Și acum, cu TWU Access, modelul nostru multi-acces care reunește programe de campus online și față în față sub un singur portal, oferim întreaga experiență TWU tuturor studenților - indiferent de locația lor. Ne angajăm să inovăm și să ne reimaginăm învățământul postliceal pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale cursanților secolului 21 din întreaga lume.

TWU oferă 48 de diplome universitare și 19 diplome universitare, inclusiv programe în administrarea afacerilor, asistență medicală, consiliere psihologie, educație, informatică, teologie și multe altele. De asemenea, oferim educație continuă, absolvirea diplomelor și dezvoltarea leadershipului prin certificatele noastre și programele de învățare online. Indiferent de programul pe care îl alegeți, obiectivul nostru principal este să vă susținem, să vă inspire și să vă echipăm pentru succes și creștere personală.

Misiunea noastră este să dezvoltăm lideri creștini evlavioși: absolvenți universitari pozitivi, orientați spre obiective, cu minți creștine temeinice; ucenici în creștere ai lui Iisus Hristos care Îl slăvesc pe Dumnezeu prin împlinirea Marii misiuni, slujind lui Dumnezeu și oamenilor în diversele piețe ale vieții. Suntem pasionați să vă ajutăm să descoperiți cum să fiți pe deplin și fidel prezenți în lume și să jucați un rol vital în lucrarea lui Dumnezeu de vindecare, speranță și reînnoire.

Valorile de bază

Respectând autoritatea Scripturii: atât individual, cât și corporativ, Trinity Western îmbrățișează din toată inima tot ceea ce predă Biblia în ceea ce privește credința, angajamentele etice și modul de viață, crezând că este standardul suprem al adevărului și al speranței.

Urmărirea învățării bazate pe credință și afirmarea credinței: punctul de plecare al învățăturii Trinity Western este că Dumnezeu îi cheamă pe oameni să fie administratori ai creației Sale, făcătorii de bine față de toți oamenii și agenți ai împăcării Sale.

Având un impact transformator asupra culturii: Dumnezeu îi cheamă pe urmașii Săi să influențeze atât indivizii, cât și cultura în care trăiesc și, în cele din urmă, să atragă oamenii către El. Programele Trinity Western încurajează gândirea, cuvântul și faptele care afectează dinamica și instituțiile societății noastre pe baza principiilor biblice precum dreptatea, mila și speranța.

Leadershipul slujitorului ca mod de viață: Trinity Western se străduiește să învețe și să întruchipeze modelul de conducere a slujitorilor exemplificat de Isus Hristos. Profesorii, administratorii și studenții caută să se motiveze și să se mobilizeze reciproc pentru a gândi și a acționa cu creativitate, integritate și abilități în beneficiul tuturor celor implicați.

Striving for Excellence in University Education: Trinity Western promovează nu numai excelența academică și intelectuală, ci le integrează cu standarde înalte de integritate personală, morală și spirituală.

Discipline în comunitate: La Trinity Western, studenții, personalul, facultatea și administratorii sunt toți invitați și încurajați să-și aprofundeze înțelegerea a ceea ce înseamnă a fi ucenici ai lui Isus Hristos, a practica o astfel de ucenicie și a susține și a ajuta pe ceilalți să fie și să devină ucenici. Se străduiesc să acționeze corect, să iubească mila și să umble cu umilință cu Dumnezeul nostru.

Practicarea ospitalității creștine: salută, include cu adevărat și are grijă în mod constant de toți indivizii. Hristos a învățat și modelat ospitalitatea tuturor, inclusiv celor de la margine, ca element esențial al credinței și practicii creștine. Ospitalitatea este vitală pentru viața noastră în Trinity Western University și pentru viața noastră și pentru alte mărturii și alte mărturii.

Caracteristici Campus

Zonele de studiu ecologic

 • Langley Campus ESA: 60 de acri
 • Crows Nest, Salt Spring Island ESA: 72,7 acri
 • Blaauw Eco Forest BEF: 50 de acri

Institutele universitare

 • Center for Equity and Global Engagement
 • Institutul Pergamentelor Mării Moarte
 • Institutul pentru Probleme și Perspective Indigene

Afiliați

 • Institutul canadian de lingvistică
 • Engleza ca a doua limbă internațională
 • Colegiul Pacific Pacific
 • Coaliția nord-americană pentru profesioniștii creștini de admitere
 • Asociația Școlilor Creștine Internaționale

Resursele Bibliotecii

Peste 217.000 de cărți tipărite, 283.000 de cărți electronice și 58.000 de reviste electronice la Biblioteca Norma Marion Alloway din campusul principal. Biblioteca este membră a consorțiilor BC ELN, eHLbc, COPPUL și CRKN și participă la serviciul provincial de referință virtual AskAway.

Reședințe

Locuințe în campus disponibile pentru 1.100 de studenți, inclusiv cămine, locuințe comunitare (Robson) și apartamente (rezervate pentru clasele superioare).

Campusuri de extindere

 • Richmond, BC
 • Ottawa, ON
 • Bellingham, WA

  Burse și finanțare

  Ajutor financiar

  • 8 milioane USD în ajutor financiar disponibil studenților TWU în fiecare an
  • 97% dintre studenți au primit burse și ajutoare financiare de la TWU în 2019
  • 5.600 dolari reprezintă suma medie a ajutorului financiar pe care îl primesc studenții TWU în fiecare an

  Clasamente

  TWU este clasat în mod constant printre primele două universități din Canada pentru experiența educațională de către National Survey of Student Engagement, conform revistei Maclean's.

  Locații

  • Langley City

   22500 University Drive, V2Y 1Y1, Langley City

   • Richmond

    305-5900 Minoru Blvd, V6X 0L9, Richmond

    • Richmond

     102-5300 Number 3 Rd, V6X 2X9, Richmond

     Întrebări