Keystone logo
Trinity Western University BA în comunicare corporativă
Trinity Western University

BA în comunicare corporativă

4 Years

Engleză

La zi

30 Jul 2024

Sep 2024

CAD 22.800 / per year *

În campus

* costuri tipice pe an

Introducere

La fel ca oamenii, fiecare organizație are o poveste de spus. Astăzi, povestirea autentică a acestei povești este mai importantă ca niciodată. Imaginați-vă acest lucru: în calitate de viitor director de PR, consultant în comunicări sau specialist în social media, veți fi implicat direct în creșterea reputației și succesului companiei, ministerului sau organizației non-profit care vă angajează. Sunteți interesant? Citiți mai departe.

SAMC crește lideri cu o înțelegere aprofundată a marketingului, relațiilor publice, scrierii, vorbirii și mass-media. Comunicatorii corporativi sunt vocea unei organizații. La TWU, veți învăța cum să livrați mesaje clare și consistente. Și pentru că veți afla ce înseamnă să dezvoltați etica personală și corporativă, poveștile pe care le spuneți se vor remarca prin integritate și autenticitate - aceasta este diferența TWU.

Descoperiți și rafinați-vă abilitățile de team building, management de proiect, aplicații media și abilități de comunicare vizuală - abilități care vă vor ajuta să stabiliți o afacere în viitor și să vă facă un membru de neprețuit al oricărei organizații.

Cine suntem noi

Ești interesat să devii un lider dinamic în domeniul comunicării strategice, marketing și relații publice? Atunci acesta este programul tău!

Departamentul Media + Comunicare și Școala de Afaceri de la Trinity Western University au combinat resursele pentru a îndruma studenții în aceste domenii interesante:

  • Marketing și publicitate pentru companii, ministere și organizații non-profit. Învață să spui bine povești despre organizația ta.
  • Relațiile publice cu părțile interesate cheie, cum ar fi donatorii, guvernul, mass-media și alte organizații similare. Învață să construiești reputația companiei tale în Canada și nu numai.
  • Comunicare strategică pentru a susține cultura corporativă, pentru a face față crizelor și pentru a vă gândi la modul în care organizația dvs. comunică în cadrul societății în general.

Gradul de comunicare corporativă este cu siguranță un lucru important care combină perspicacitatea afacerii cu strategia și abilitatea de comunicare. Veți învăța nu numai teorii și criterii pentru evaluarea comunicării eficiente, dar veți scrie, vorbi, crea și edita încă din prima zi. Avem studenți care lucrează la proiecte de relații publice din viața reală în Langley și Metro Vancouver. Dimensiunile noastre mici de clasă vă permit să cunoașteți bine profesorii dvs. și să obțineți o educație de înaltă calitate.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Oportunități de carieră

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări