Keystone logo
Tunku Abdul Rahman University College

Tunku Abdul Rahman University College

Tunku Abdul Rahman University College

Introducere

Tunku Abdul Rahman University College („TAR UC”) a fost înființat în 1969 ca Colegiul TAR, cu scopul de a oferi oportunități de învățământ terțiar tinerilor malaezieni, indiferent de rasă, clasă și credință, care căutau o educație de calitate, precum și să răspundă cererii tot mai mari de oameni. capital din afaceri și industrii. Colegiul a început cu un singur campus în Setapak, Kuala Lumpur, care este acum campusul principal. Ulterior, cinci campusuri filiale au fost înființate în Penang, Perak, Johor, Pahang și Sabah.

Campusul principal TAR UC din Kuala Lumpur se află pe o bucată de teren de 171 de acri, iar campusul este un reper emblematic pentru isprava sa arhitecturală, care îmbină clădirile istorice cu structurile moderne, precum și verdeața înverzită. Între timp, campusurile filiale din Penang, Perak, Johor, Pahang și Sabah sunt construite special, cu infrastructură și facilități de ultimă generație pentru învățare și predare.

Locații

 • Kuala Lumpur

  Department of International Student Office (DISO)
Address: 
Ground Floor, Tan Sri Khaw Kai Boh Building, Jalan Genting Kelang, 53300 Setapak, Kuala Lumpur, MALAYSIA., , Kuala Lumpur

 • George Town

  F73M+7X Tanjung Bungah, Penang, , George Town

  • Perak

   Jalan Kolej, Taman Bandar Baru, 31400, Perak

   • Johor Bahru

    Jalan Segamat / Labis 85000 Segamat, Johor, , Johor Bahru

    • Kuantan

     Tunku Abdul Rahman University College, , Kuantan

     • Penampang

      Tunku Abdul Rahman University College, , Penampang

      Întrebări