Keystone logo
Twintech International University College Of Technology

Twintech International University College Of Technology

Twintech International University College Of Technology

Introducere

Twintech International University College Of Technology (TWINTECH) datează din 1993, când a fost fondată de Allahyarham, onorabilul senator profesor Datuk Dr Ismail Md. Salleh, unde colegiul universitar a fost cunoscut anterior ca Twintech Institute of Technology.

În 1996, Land & General Berhad a investit, iar numele institutului a fost schimbat în L & G Twintech Institute of Technology. În 2003, ministrul învățământului superior a invitat institutul să treacă la statutul de colegiu universitar. Prin urmare, acest lucru a dus la apariția Twintech International University College Of Technology .

TWINTECH s-a impus ca unul dintre principalii furnizori de învățământ superior (HEP) de educație cu valoare adăugată, oferind programe de clasă mondială pentru a-i pregăti pe malaezieni să răspundă nevoilor națiunii de profesioniști calificați către progresul acesteia pentru dezvoltarea națională viitoare. Astăzi, TWINTECH a stabilit cu succes un nume de marcă în „TWINTECH” atât la nivel local, cât și internațional.

Locații

  • Kota Bharu

    Persiaran Industri, Bandar Sri Damansara, 52200, 15200, Kota Bharu

    Întrebări