Keystone logo
University of Arkansas Fort Smith

University of Arkansas Fort Smith

University of Arkansas Fort Smith

Introducere

Universitatea din Arkansas - Fort Smith ( UAFS ) oferă un mediu bogat și vibrant de învățare. Dimensiunile mici ale claselor permit studenților posibilitatea de a colabora cu profesorii și colegii lor și de a dezvolta conexiuni profesionale pe tot parcursul vieții cu profesori care sunt experți în domeniile lor.

Universitatea din Arkansas - Fort Smith își propune să își construiască reputația ca destinație regională pentru educație de înaltă calitate, accesibilă, în care studenții și facultățile aspiraționale diverse prosperă și excelează.

Universitatea din Arkansas - Fort Smith oferă licență și diplome asociate, diplome de masterat și programe de certificat, toate având ca scop pregătirea studenților pentru a explora, inova și concura în forța de muncă globală. O concentrare intenționată asupra opțiunilor în curs de creștere a cursului de seară, weekend și online a oferit mai mult acces studenților adulți, studenților care lucrează cu normă întreagă și studenților militari și veteranilor.

Cu facilități de învățare de ultimă generație în campus și de învățare digitală, instrumente de formare standard din industrie și tehnologie de cercetare de ultimă generație, Universitatea din Arkansas - Fort Smith oferă studenților o educație practică, actualizată asupra viitorului.

Locații

  • Fort Smith

    Grand Avenue,5210, 72904, Fort Smith

    Întrebări