Keystone logo
University of Applied Sciences Aschaffenburg

University of Applied Sciences Aschaffenburg

University of Applied Sciences Aschaffenburg

Introducere

Universitatea din Aschaffenburg

Universitatea din Aschaffenburg se caracterizează prin cursuri legate de economie, în special, interdisciplinare și inovatoare. In cadrul studiului domeniile economiei și de drept și a științelor inginerești, Universitatea oferă în prezent zece licență și cinci programe de masterat consecutive, una dintre care este proiectat pe berufsbelgeitend.

O cooperare strânsă cu mai multe companii și parteneriate cu universități din străinătate să garanteze studenților pe care le dobândesc cunoștințe practice, care sunt necesare pentru activitatea de succes într-un loc de muncă din ce în ce la nivel mondial.

Calitatea pregătirii academice la Academia este subliniată de programele de studii acreditate și poziții de top în clasamentele universitare de relevante. Expertiza curentă cuplat cu competențe-cheie pot fi absolvenții profesioniști și directori de căutat Universitatea Aschaffenburg devin.

model

Universitatea din Aschaffenburg este o Universitatea de Stiinte Aplicate. Conducerea și membrii universității - profesor (han) s, angajat al (e) și a studenților - se bazează pe următoarele valori și obiective:

Studenții de la centru

Am pus elevii în centrul acțiunilor noastre și să vedem ca sarcina noastră de a le permite acestora să devină într-o carieră de succes.

predare excelent

Se realizează un studiu care oferă, care este adaptată la cerințele pieței forței de muncă și a provocărilor societale viitoare. Acesta este caracterizat prin:

serviciul de orientare practic Motivația profesorilor Caracter internațional

expertiza de cercetare și dezvoltare

Universitatea opereaza de cercetare si orientate spre Practica-aplicare. Colaborari cu firme și instituții conduc la un transfer de cunoștințe coerente între universități și industrie.

Egalitate și familie prietenoasă

Noi promovam egalitatea între femei și bărbați și de a crea studiu copil- și familii și condițiile de muncă.

Încrezându cooperare și dialog deschis

Principiile de conviețuire bună și tratament respectuos sunt respectate. procesele de luare a deciziilor sunt transparente, prin argumente și interese care duc la decizii care sunt stabilite printr-o comunicare deschisă între toate părțile implicate.

Grade: licență și masterat

Universitatea din Aschaffenburg oferă doar programe de licență și masterat. Toate programele de licență sunt o calificare profesională și să aibă o perioadă normală de 7 semestre. Aici un semestru vor fi obligatorii efectuate ca stagiu într-o companie. După 7 semestre, Bachelor of Arts, licențiat în Drept sau Bachelor of Engineering va fi acordată în funcție de curs. În funcție de caracterul adecvat și interesul gradul de master pot fi dobândite în alt 3 semestre.

Avantajele sistemului de licență-master

Sistemul în două etape, oferă următoarele avantaje:

Bachelor capabile de profesia

Programul de licență duce la o perioadă normală de 7 semestre la o primă diplomă universitară profesional. Obiectivul studiului este dobândirea de cunoștințe și abilități de bază pentru o carieră mai rapidă și capacitatea de inserție profesională orientată. diplome de licență pot fi orientate spre aplicație de cercetare completată de o diplomă de master sau.

Maestru adâncește formarea academică

Programul de master care conduce la o perioadă normală de trei semestre la o cercetare sau al doilea grad aplicat. Acest lucru necesită finalizarea unui grad prima universitate. Cerințele de calificare în detaliu sunt determinate de universitate. Studiul are ca scop lărgirea, specializarea sau lărgirea -și în studii recente, dacă este necesar, în practica profesională - dobândite cunoștințe și abilități. Studiile universitare de masterat la universități de științe aplicate oferi acces la serviciul public superior atunci când programul este acreditat. Studiile universitare de masterat dau dreptul principiu la studiile de doctorat la o universitate. Programe de masterat profesionale destinate potențialilor clienți din viața profesională cu gradul I ( "învățarea pe tot parcursul vieții").

Locații

  • Aschaffenburg

    Würzburger Straße 45 , 63743, Aschaffenburg

Întrebări