Keystone logo
UBIS

UBIS

UBIS

Introducere

UBIS este o instituție de învățământ internațional cu adevărat unică, axată pe profesionalism, cu locații în campusuri în Geneva, Elveția, Barcelona, Spania și un campus online global cu sediul în Washington DC.

ADN-ul UBIS este compus din trei factori principali:

 • Experiență în lumea reală
 • Atenție personală pentru fiecare elev
 • Perspectivă internațională

UBIS oferă programe axate pe profesional, de la micro-certificate, diplome de licență, master și doctorat.

UBISprofesorii sunt profesioniști cu înaltă experiență. Ei aduc în clasă probleme din lumea reală și le disecă cu ochiul critic al experienței.

UBIS își adaptează constant conținutul și metodologiile cursului pentru a se asigura că absolvenții noștri sunt echipați cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a prospera pe piața globală de afaceri și tehnologie.

La UBIS acordăm atenție nevoilor fiecărui student și ne propunem să oferim o experiență de învățare personalizată și personalizată.

Suntem o comunitate cu adevărat internațională: UBIS ' profesorii, personalul și studenții provin din peste 40 de naționalități diferite și din fiecare colț al lumii. UBIS are, de asemenea, o rețea puternică de universități internaționale și parteneri corporativi și o rețea de absolvenți cu adevărat internațională. În prezent, UBIS ' Familia este răspândită pe 4 continente.

De ce să studiezi la UBIS

 • Programe academice personalizate, de înaltă calitate și o facultate care susține foarte mult proiectele individuale ale studenților orientate spre afaceri. Clasa mică este cheia.
 • Concentrați-vă pe perspectiva carierei elevului: programe aliniate cu viitorul muncii; facultate cu experiență profesională, abordare combinată tehnică și abilități sociale.
 • Corp studențesc foarte divers. Opțiuni pentru semestru în străinătate (instituții partenere) și/sau stagiu (SUA, Elveția, Spania).
 • UBIS are o platformă de învățare online de ultimă generație care vă permite să studiați în străinătate sau din confortul propriei case și flexibilitatea de a vă potrivi educația în programul dvs. încărcat.

191618_KeystoneSaschaVonWolfersdorfnewbranding.jpg

Informatii detaliate

Istorie

UBIS a fost fondată în 2006 pentru a crea o instituție cu standarde academice înalte și un mediu de sprijin pentru studenții interesați de cariere în afaceri. UBIS este acreditat de IACBE, EduQua și Higher Education License Commission din Washington DC. UBIS are o rețea de parteneri academici internaționali și o rețea internațională de absolvenți. Facultatea, personalul și studenții provin din peste 40 de națiuni.

Educaţie

La UBIS construim capacități studenților de a naviga în teritorii pe care ar putea să nu le cunoască, de a se adapta circumstanțelor în schimbare, de a opera în moduri multiculturale și de a implementa proiecte care vor avea impact pozitiv în lume. Ne revizuim și ne modificăm în mod constant programele și metodele de predare pentru a se alinia la nevoile actuale de afaceri și societății.

Cercetare

Cercetarea studenților este încurajată și dezvoltată prin proiectul capstone la nivel de licență și o teză la nivel de master și doctorat. Se așteaptă ca tezele de master și de doctorat să demonstreze cercetări originale și o contribuție la cunoștințe noi. Expertiza profesională a facultății este crucială pentru orientarea acestor teze către problemele de afaceri din lumea reală. Originalitatea cercetării este monitorizată prin îndrumarea strânsă a tezelor în stadii predeterminate ale depunerilor de redactare a studenților. Se așteaptă ca profesorii să demonstreze activitatea de cercetare prin contribuții la reviste revizuite de colegi și prin participarea la lucrările publicate ale conferințelor.

Perspectivele de carieră

Perspectivele de carieră ale studenților sunt sporite de programe academice de înaltă calitate, care sunt aliniate în mod constant cu viitorul muncii, de facultate cu o vastă experiență profesională, de un accent pe abilitățile sociale (comunicare, cooperare, sensibilitate culturală) și de spațiul pe care studenții le acordă dezvoltă propriile proiecte de afaceri. Proeminența acordată cercetării (proiecte capstone și teze) orientate către probleme de afaceri din lumea reală este un factor major în pregătirea studenților noștri pentru succes. Studenții au mai multe oportunități oferite de mediul online (de exemplu, participarea la conferințe importante, stagii în afaceri, instituții internaționale și ONG-uri) și de parteneriatele noastre academice internaționale.

191611_KeystoneCristinaDima-newBranding.jpg

Servicii

Birouri pentru studenți

 • Career Center sfătuiește fiecare student în parte unde să meargă pentru un stagiu. Toți studenții au voie să lucreze timp de 15 ore pe săptămână după primele 6 luni de studii în Elveția.
 • Platforma de învățare pentru studenți ajută la controlul notelor și materialelor de studiu.
 • Program online pentru învățământul la distanță.
 • Servicii pentru studenți pentru a vă ajuta cu viză, formalități ale cărții de ședere, îngrijire medicală și cazare.
 • Zile de orientare pentru noii studenți: cunoștință cu profesorii, tururi cu ghid de oraș, integrare cu studenții existenți.
 • Asociația Studenților – organizează evenimente distractive pentru studenți din Geneva și din afara acesteia.

Acreditare

192453_192406_IACBE_logo_tag_2color_RGB.png

Caracteristici Campus

Alegeți dintre 2 orașe influente la nivel global sau experimentați-vă educația în mai multe locații din întreaga lume cu Campusul nostru online global.

Geneva, Elveția Campus

Geneva este principalul centru financiar al Elveției și găzduiește un număr neîntrecut de agenții globale, federații, instituții financiare și companii multinaționale, inclusiv Națiunile Unite, Organizația Mondială a Comerțului, UBS, Comitetul Olimpic Internațional și Thomson Reuters. Cu patru limbi oficiale și o populație formată din peste 190 de naționalități, Geneva, Elveția este un centru important pentru afaceri și relații internaționale.

Campus Barcelona, Spania

Barcelona este un oraș divers, plin de perspective și oportunități interesante. Niciodată un moment plictisitor în Barcelona, cu 68 de parcuri, 55 de muzee, activități în aer liber și aproape 5 km de plaje cu nisip. Acest oraș este o mare comunitate internațională, cu peste 179 de naționalități reprezentate și oferă bun venit călduros tuturor, de la studenți până la expat, care caută să numească acest loc „acasă”. Barcelona poate fi un oraș cel mai bine cunoscut pentru tradiția sa artistică și culturală bogată, dar este și un loc de afaceri internațional din ce în ce mai important, fiind o destinație de top pentru startup-urile tehnologice și inovație.

Campus global online

Experimentează întreaga lume de acasă. Educația online oferă studenților și afacerilor flexibilitate profesională și o gamă largă de beneficii. Profitați de un mediu de învățare asincron pentru flexibilitate, de orele de birou virtuale oferite în toate cursurile pentru asistență individuală și unică, de servicii de asistență pentru studenți pentru ajutor în afara sălii de clasă, de facultate cu adevărat globală și mai mult ca student UBIS Campusul nostru global reunește oameni, culturi și idei inovatoare din întreaga lume.

  Admitere

  Echipa noastră talentată Global Admissions se întâlnește individual cu candidații pentru a discuta despre obiectivele de carieră și educaționale, pentru a se asigura că UBIS se potrivește perfect. Evaluăm candidații individual în funcție de puterea întregului lor profil. Dorința și mentalitatea ta sunt indicatori importanți ai succesului tău aici și le prețuim la fel de mult ca realizările tale dovedite.

  Acceptăm aplicații în mod continuu, cu prioritate celor care aplică până la termenele noastre limită.

  Burse și finanțare

  • Burse pentru succesul studenților
  • Burse bazate pe merit

  Reprezentantul dvs. de admitere va discuta cu dvs. în detaliu bursele disponibile și opțiunile de finanțare.

  <span translate="no">UBIS</span> MBA Clasat Tier 1 - Revista CEO

  UBIS MBA este clasat pe primul nivel al programelor de MBA la nivel global de către CEO Magazine

  Clasamente

  Acreditări și clasamente

  • #7 în clasamentul global MBA al revistei CEO 2020/2021
  • Nivelul unu pe CEO Magazine Global MBA Ranking 2022
  • Clasamentul WURI 2021 - Universități din lume cu mobilitate și deschidere pentru studenți
  • Clasamentul WURI 2021 - Universități din lume cu impact real
  • EduQua
  • Federația Întreprinderilor Romane (FER)
  • Fundația Europeană pentru Dezvoltarea Managementului (EFMD)
  • Consiliul pentru Acreditarea Învățământului Superior (CHEA)
  • UBIS a fost aprobat pentru acreditarea comisiilor de învățământ superior din Washington DC

  Locații

  • Geneva

   Avenue Blanc,46, 1202, Geneva

  • Geneva

   Geneva, Elveţia

   Întrebări