Keystone logo
UC Blue Ash College

UC Blue Ash College

UC Blue Ash College

Introducere

Universitatea din Cincinnati Blue Ash College oferă o educație excelentă și accesibilă pentru studenții din diverse medii educaționale și culturale. Abordarea noastră centrată pe elev în ceea ce privește predarea și serviciile complete îi angajează pe elevi să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru a reuși din punct de vedere academic, personal și profesional. Promovăm bursele inovatoare și lucrările creative, ancheta gratuită, învățarea pe tot parcursul vieții și serviciile dincolo de clasă.

Facultatea, personalul și studenții Universității din Cincinnati Blue Ash College lucrează împreună pentru a îndeplini misiunea și viziunea colegiului, îndrumați de un set special de valori de bază care stau la baza a ceea ce suntem și a ceea ce dorim să devenim.

Universitatea din Cincinnati și toate campusurile regionale sunt acreditate de către Comisia de învățare superioară (HLC). UC Blue Ash College este un campus regional al Universității din Cincinnati și este acreditat din 1969.

Locații

  • Blue Ash

    Plainfield Road,9555, 45236, Blue Ash

    Întrebări