Keystone logo
University of Europe for Applied Sciences

University of Europe for Applied Sciences

University of Europe for Applied Sciences

Introducere

Bine ați venit la Universitatea de Științe Aplicate din Europa (UE), unde pregătim următoarea generație de designeri și factori de decizie în diverse domenii, cum ar fi afacerile, sportul, mass-media & evenimente și arta & design. Abordarea noastră educațională se caracterizează prin orientarea practică, perspectiva internațională, accentul interdisciplinar și angajamentul de a promova succesul.

La Universitatea de Științe Aplicate din Europa, ne mândrim cu faptul că oferim un mediu de învățare favorabil și incluziv, asemănător cu o familie unită. Misiunea noastră este de a vă facilita creșterea personală și dezvoltarea unui caracter rezistent. În centrul etosului nostru se află cinci principii de bază care stau la baza instituției noastre: promovarea unei atmosfere informale, dar propice pentru învățare, încredințarea responsabilității, celebrarea realizărilor dumneavoastră, accentuarea experiențelor de învățare practică și promovarea unei mentalități globale.

Pentru a da viață acestor principii, Universitatea de Științe Aplicate din Europa cultivă o cultură a bunăstării și încurajează un mediu în care vă puteți dezvolta și excela.

q

Campusurile noastre

Descoperiți campusurile noastre vibrante

Porniți într-o călătorie unică prin campusurile noastre situate în Berlin, Hamburg și Iserlohn, fiecare dintre ele oferind farmecul și ambianța sa distinctă. Fie că preferați energia dinamică a capitalei, farmecul maritim al unui oraș portuar din nordul Germaniei sau împrejurimile senine ale unui campus în stil american, vă oferim diverse cadre care se potrivesc preferințelor dumneavoastră.

Selectarea unui curs și a unei universități implică adesea luarea în considerare a mediului în care vă veți dezvolta. Campusurile noastre răspund unui spectru larg de dorințe, asigurându-vă că veți găsi locul perfect.

Amplasat în inima Berlinului, campusul nostru oferă un acces de neegalat la viața vibrantă a orașului, la doar câteva momente distanță de Potsdamer Platz. Între timp, campusul nostru din Iserlohn se mândrește cu împrejurimile verzi luxuriante, oferind un fundal liniștit pentru studiile dumneavoastră, cu activități de agrement abundente disponibile la Seilersee. În Hamburg, campusul nostru se află în districtul vibrant Altona, oferind proximitate față de portul plin de viață și de pitorescul râu Elba.

La Universitatea de Științe Aplicate din Europa, călătoria dumneavoastră educațională nu se referă doar la studii academice, ci și la imersiunea într-un mediu care favorizează creșterea, creativitatea și posibilitățile infinite.

De ce Germania?

 • Economia robustă a Germaniei este motorul inovării și al creșterii economice în Europa.
 • Rata scăzută a șomajului în comparație cu celelalte țări din UE
 • Cu o rată scăzută a criminalității, Germania oferă un mediu sigur și securizat.
 • Germania oferă un cost al vieții relativ accesibil

UE Hamburg

De ce Berlin?

 • Fiind un centru internațional vibrant, Berlinul oferă un stil de viață diversificat, cu experiențe culturale pline de viață.
 • Având în vedere că limba engleză este vorbită pe scară largă, barierele lingvistice sunt minime, ceea ce favorizează o comunicare fără probleme pentru expatriați.
 • Campusul nostru, situat în centrul orașului și bine conectat, oferă acces convenabil la tot ceea ce oferă Berlinul.
 • Cu sediile a numeroase companii internaționale și start-up-uri, Berlinul este un mediu ideal pentru antreprenori și liber profesioniști.

Berlin Campus

Programul nostru

Bine ați venit la Universitatea de Științe Aplicate din Europa (UE), unde oferim programe dinamice de licență și de masterat adaptate atât pentru studenții cu normă întreagă, cât și pentru profesioniștii care lucrează și care doresc să-și îmbunătățească abilitățile. Înrădăcinate în două principii de bază - învățarea practică și o perspectivă globală - programele noastre sunt concepute pentru a oferi o experiență educațională cuprinzătoare și îmbogățitoare.

Învățarea practică

La UE, noi credem în învățarea prin practică. Pe lângă cadrele universitare apreciate, facultatea noastră cuprinde profesioniști renumiți din diverse industrii, aducând în sala de clasă expertiza din lumea reală. Cu conexiuni puternice în industrie, încurajăm un schimb vibrant de idei, asigurându-vă că studiile dvs. sunt relevante și aliniate la cerințele pieței muncii. Prioritatea noastră este de a integra de la început în programul de studii competențele practice și cerințele industriei, oferindu-vă un avantaj competitiv în domeniul ales. Prin implicarea noastră activă cu liderii din industrie, veți avea ocazia de a obține informații neprețuite despre funcționarea întreprinderilor și industriilor de succes.

Gândire pe linie internațională

În lumea interconectată de astăzi, o perspectivă globală este esențială. La UE, îmbrățișăm diversitatea și internaționalizarea ca piloni fundamentali ai abordării noastre educaționale. Programul nostru de licență include un semestru în străinătate, oferindu-vă posibilitatea de a vă cufunda în diferite culturi și de a obține o înțelegere mai largă a practicilor de afaceri globale. În mod similar, programul nostru de masterat include Școala Internațională de Vară, o platformă pentru schimburi interculturale și colaborare cu studenți din întreaga lume. În parteneriat cu universitățile din cadrul Global University Systems (GUS), asigurăm o integrare perfectă și sprijin pentru experiența dvs. internațională. În plus, corpul nostru divers de studenți reflectă natura globală a instituției noastre, oferind oportunități ample pentru schimburi culturale și crearea de rețele.

La UE, învățarea practică și o perspectivă globală nu sunt doar principii; ele sunt încorporate în tot ceea ce facem, dându-vă posibilitatea de a prospera într-o lume în evoluție rapidă și interconectată.

Puteți începe să studiați cu noi în martie & septembrie.

Accent pe capacitatea de inserție profesională

 • Rata ridicată de angajabilitate: 93% dintre absolvenții noștri de afaceri asigură un loc de muncă în termen de 1 an de la absolvire.
 • Experiență practică: Dobândiți experiență practică prin proiecte din viața reală integrate în curriculum.
 • Parteneriate industriale: Beneficiați de parteneriatele noastre cu companii de renume, oferind oportunități valoroase de networking și potențiale căi de carieră.
 • Viză post-studiu: Studenții internaționali sunt eligibili pentru o viză post-studiu de 18 luni, sporind oportunitățile de avansare în carieră la nivel global.
 • Studiu în străinătate și experiență profesională: Programele noastre oferă oportunități pentru un semestru în străinătate sau pentru o experiență de lucru, îmbogățindu-vă experiența academică și lărgindu-vă orizonturile profesionale.
 • Să se stabilească în Germania: Absolvenții care lucrează timp de 24 de luni sunt eligibili pentru a aplica pentru rezidență permanentă în Germania.

w

Scopul nostru

Angajamentul nostru față de succesul dumneavoastră

La Universitatea de Științe Aplicate din Europa, obiectivul nostru principal este succesul dumneavoastră. Suntem dedicați să ne asigurăm că sunteți pregătiți impecabil pentru a vă lansa în călătoria profesională și pentru a vă croi propriul drum. Cu acest obiectiv în minte, ne străduim să ne cultivăm studenții pentru a deveni tineri profesioniști dinamici cu o mentalitate antreprenorială.

În peisajul actual, care evoluează rapid, succesul necesită un set de aptitudini cu multiple fațete. Recunoaștem importanța îmbinării cunoștințelor de fond cu abilitățile interpersonale, expertiza managerială și o perspectivă globală. Aceste elemente constituie fundamentul unei cariere de succes pe tărâmul dinamic al economiei de piață liberă. Angajatorii caută din ce în ce mai mult manageri întreprinzători care posedă o bază teoretică solidă și care au dobândit o experiență practică valoroasă atât pe plan intern, cât și internațional, în timpul studiilor lor academice. Ne angajăm să vă echipăm cu instrumentele și cunoștințele necesare pentru a îndeplini și depăși aceste așteptări.

Rezultatele tangibile ale abordării noastre sunt evidente: Absolvenții Universității de Științe Aplicate din Europa fac în mod constant o tranziție rapidă către forța de muncă, înarmați cu abilitățile și încrederea necesare pentru a prospera în diverse medii profesionale.

Programe și experiența studenților

 • Top 10 în clasamentul pentru calitatea predării în domeniul studiilor de afaceri
 • Clase de dimensiuni mici pentru o învățare personalizată
 • Profesori de înaltă calificare cu experiență în industrie
 • Alegeri de programe diverse
 • 100% engleză a predat grade
 • Infrastructură și facilități de ultimă generație
 • Accent internațional cu studenți de la 23+ naționalități
 • Excursii internaționale pentru studenți

b

Locații

 • Berlin

  Dessauer Str 3-5 , D-10963 DE, Berlin

  • Iserlohn

   Reiterweg 26b, 58636, Iserlohn

   • Hamburg

    Museumstraße 39 , 22765, Hamburg

    • Potsdam

     UE Innovation Hub, Konrad-Zuse-Ring 11, D-14469, Potsdam

     • Dubai

      The Offices 3 - One Central, Dubai World Trade Centre Dubai - United Arab Emirates, 32257, Dubai

      Întrebări