Keystone logo
University of Florida

University of Florida

University of Florida

Introducere

Fiind unul dintre colegiile originale de la University of Florida , Artele și Științele Liberale îmbrățișează atât tradiția, cât și gândirea spre viitor. Fiind cel mai mare colegiu de la University of Florida , suntem mereu în mișcare, făcând pași cu inovații în predare și cercetare. Fiind colegiul cu cele mai multe programe internaționale, acoperirea noastră este globală.

Colegiul de Arte și Științe Liberale găzduiește științele umaniste, științele sociale și comportamentale și științele fizice, naturale și matematice. Suntem însărcinați cu responsabilitatea de a preda majoritatea curriculumului de bază al universității în fiecare an.

Liberal Arts and Sciences are 21 de departamente și 35 de centre, programe și institute. Educația excelentă la clasă este o prioritate, la fel ca și accentul pe dezvoltarea în afara clasei. Colegiul nostru are cel mai mare număr de voluntari la universitate. Încurajăm cercetarea universitară. Se pune accent pe pregătirea studenților pentru viitoare cariere și angajăm activ absolvenți pentru a sprijini studenții prin oportunități de stagiu și mentorat.

Locații

  • Gainesville

    Gainesville, Statele Unite ale Americii

    Întrebări