Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

Introducere

UH Hilo dintr-o privire

Universitatea din Hawaii la Hilo este o universitate de stat cu o atmosferă de colegiu privat. Oferim clase mici de dimensiuni, un raport scăzut facultate-elev și oportunități de cercetare și învățare practică. În calitate de universitate publică, Universitatea din Hawaii la Hilo are o poziție unică în stat - și în țară - oferind un curriculum riguros și antrenant la o rată de școlarizare accesibilă. Cerințele de admitere sunt moderat selective, permițând elevilor peste medie posibilitatea de a se bucura de beneficiile unei experiențe școlare mici. UH, Hilo este acreditat de Comisia de acreditare pentru colegii și universități de vârstă din Asociația Vestică a Școlilor și Colegiilor. <img class = " image-element " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49427_waterfall-hikers-flipp.jpg " "/>

Stabilit:

 • 1947 când UH Mānoa începe programul Hilo
 • 1970 ca Universitatea din Hawaii la Hilo

Rol: Universitatea publică de știință și arte liberale din Hawaii

Calendar:

 • 2 semestre de câte 16-17 săptămâni fiecare și
 • o sesiune intensivă de vară de patru săptămâni și
 • o sesiune regulată de vară de șase săptămâni

Înscrieri: 4.043 Raport dintre facultate și studenți: 1:14 Dimensiunea medie a clasei: 20

Dimensiunea campusului:

 • 115 acri - Campus principal
 • 33 acri - Village University Faza I (în curs de dezvoltare)
 • 10 acri - Pacific Aquaculture and Coastal Resource Centre
 • 110 acri - Ferma Panaʻewa
 • 163 acri - UH Hilo Parcul științific și tehnologic (Makai)
 • 324 acri - UH Hilo Parcul științific și tehnologic (Mauka)

Titluri:

 • Licențiat în Arte (BA)
 • Licențiat în științe (BS)
 • Licențiat în administrarea afacerilor (BBA)
 • Licențiat în științe medicale (BSN)
 • Master of Arts (MA)
 • Maestru al Educației (MEd)
 • Master of Science (MS)
 • Doctorat (doctorat)
 • Doctor în practici de asistență medicală (DNP)
 • Doctor în farmacie (Pharm.D.)

Majori:

 • 37 Licență
 • 8 Absolvent
 • 4 doctorate

Instruire: vezi pagina Instrucțiuni și taxe

Cei mai diversi studenți

În 2014, UH Hilo fost numită cea mai diversă instituție publică de patru ani din țară de Cronica învățământului superior.

De ce aleg elevii UH Hilo

Pe insula Hawai'i, inspirația este peste tot; este pe uscat, cer și mare, în oameni, ne întâlnim pe trasee forestiere, piețe locale și în sălile noastre de clasă. Construită pe pantele de coastă ale celui mai mare munte din lume și centrată în Oceanul Pacific, Universitatea din Hawai'i Hilo provoacă puteri și inspiră studenții noștri. Ca comunitate universitară, ne inspirăm din oamenii pe care îi numim 'ohana și din insula pe care o numim acasă.

Inspirat de „Āina

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36324_2.png " "/> În Hawai'i cunoaștem pământul,„ āina ”ne susține. Pământul este mai mult decât o resursă; este sursa noastră de viață. Înconjurați de o combinație incredibilă de munți înalți și ocean adânc, pădure tropicală luxuriantă și câmpuri aride de lavă, suntem inspirați să ne înțelegem lumea prin învățătură îndrăzneață și grijă pentru mediul nostru printr-o relație responsabilă cu pământul nostru viu și comunitatea de viață pe care o susține.

Inspirat de Discovery

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36325_3.png " "/> Casa insulei noastre a fost descoperită de călători curajoși, iar moștenirea lor ne inspiră să urmărim în urma canotelor lor cu coajă dublă . O UH Hilo este concepută pentru descoperire; de la stele marine la supernove, concentrarea noastră pe învățarea practică le permite studenților noștri și facultăților experți să descopere lumea împreună. Cercetări în domeniu, stagii cu companii și organizații locale, clasa mică dimensiuni care încurajează schimbul onest de idei și programele de schimb susținute de universitatea noastră se reunesc pentru a inspira studenții noștri să-și descopere talentele și pasiunile explorând lumea.

Inspirat de inovație

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36326_4.png " "/> Cultivând creativitatea, gândirea critică și înțelegerea culturală, pregătim absolvenți care sunt gata să facă față provocărilor din secolul XXI și Indiferent dacă studenții noștri refac pădurile native, îmbunătățesc sănătatea comunității noastre locale, compun povești puternice sau proiectează o aterizare sigură pentru prima misiune echipată pe Marte, se inspiră din secole de inovație pentru a formula soluții creative înrădăcinate în înțelepciunea câștigată din greu a celor care au venit înainte.

Inspirat unul de celălalt

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36327_1.png " "/> Moștenirea unică a Hawai'i țese împreună un lei de culturi care onorează umanitatea noastră comună și ne provoacă să învățăm de la unii pe alții și vedem lumea printr-un obiectiv diferit. Programele noastre dinamice și locația vibrantă atrag elevii din Hawaii, Pacific și lume, creând oportunități academice și sociale la UH Hilo care nu pot fi găsite nicăieri altundeva pe pământ.

Inspirat de tine

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36328_5.png " "/> Când vine vorba de asta, existăm pentru a-i pregăti pe elevii noștri să își împuternicească viața și să transforme lumea, iar dvs. sunt cea mai mare inspirație a noastră. S-a angajat profund să creăm această oportunitate, UH Hilo conduce învățământul superior în viitor, oferind o experiență riguroasă, rezidențială la colegiu la îndemână. Cu cea mai accesibilă rată de școlarizare a rezidenților din stat și 45 de milioane de dolari anual acordați în domeniul financiar ajutor și burse, ne străduim să dărâm barierele în calea învățământului superior și să deschidem ușile oportunității. La Universitatea din Hawai'i Hilo, ne găsim inspirația în comunitatea unică și în mediul uimitor care ne înconjoară în fiecare zi. Dacă a existat vreodată un loc pentru a fi inspirat, acesta este. Alăturați-vă și găsiți ceea ce vă inspiră.

Locații

 • Hilo

  University of Hawaiʻi at Hilo 200 W. Kāwili St., , HI 96720-4091, Hilo

Întrebări