Keystone logo
© Carrianna Field
Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Introducere

Testul Valencia International University (VIU) Este o universitate privată cu un on-line internațional recunoscut de Ministerul Educației, Culturii și Sportului din Spania.

Oferta noastra de predare este format din grade oficiale și de masterat care se extinde în fiecare an pentru a oferi studenților o complete și actualizate în funcție de nevoile de formare ale pieței de formare.

Caracteristica principală este că VIU este o universitate on-line a cărei activitate este dezvoltat prin intermediul unui campus virtual. Orice dispozitiv cu studenții de conectare la Internet din întreaga lume, de a primi clasa in timp real, prin videoconferințe interactive, care oferă cele mai bune experți internaționali. In timpul 2014-2015 Universitatea Liberă Internațională din Valencia continuă să își reafirme vocația internațională, și are mai mult de 2100 de studenți din 35 de țări.

UVI online

început

Misiunea Universității International din Valencia este de a oferi studenților posibilitatea de a îmbunătăți formarea lor, indiferent de situația lor specifică, eliminând complet barierele de la distanță, locație sau programe, datorită utilizării noilor tehnologii și metoda lor de predare unice și inovatoare.

Modelul nostru educațional își propune să reproducă toate caracteristicile unei clase reale și de a elimina orice barieră între elev și profesor, oferind o educație interactivă în cazul în care elevii pot participa la clasă, ca și cum ar fi fost prezent fizic.

Principiile care se misca la Universitatea din Valencia International sunt:

  • Angajamentul pentru formarea și succesul elevilor.
  • Oferta de grade, grade duble si diplome de master, care îndeplinesc cerințele de formare cerute în prezent de piață.
  • Inovația permanentă în metodele de predare și învățare.
  • Furnizarea de conținut actualizat și calitatea studenților materiale didactice.
  • Promovarea ocupării forței de muncă.
  • Oferta noastra de predare este format din grade, grade duble si de masterat care se extinde în fiecare an pentru a oferi studenților o complete și actualizate în funcție de nevoile de formare ale pieței de formare.

CALITATE

International University of Valencia promovează implicarea cadrelor didactice, de formare pentru secolul XXI, practicile de calitate și programe de mobilitate, evaluarea elevilor continuă și analiză a angajării absolvenților / ca.

Ca o instituție de învățământ, face un angajament clar pentru calitatea și inovația, și folosește cele mai noi tehnologii, cu scopul final de a asigura o calitate excelenta totale si a valorilor mobiliare oferite, ceea ce implică punerea în aplicare a unei strategii de managementul sistematic, structurat și continuu, în conformitate cu acest angajament.

Sistemul de asigurare a calității interne a VIU este conceput ținând seama de principiile stabilite în programul de audit al Agenției Naționale pentru evaluarea calității și Acreditare (ANECA).

În plus, de licență și masterat oferite au fost proiectate ținând cont de orientările stabilite de program precum ANECA Verifica ca recomandările și liniile directoare stabilite de către Asociația Europeană pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior (ENQA).

În cele din urmă, Regiunea Valencia d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) este responsabil pentru monitorizarea și acreditarea programelor oferite de întreprinderilor integrate pe verticală.

Locații

  • Spain Online

    Calle Gorgos, nº 5 y 7 46021 Valencia (España), , Spain Online

Întrebări