Keystone logo
University of Northern Colorado

University of Northern Colorado

University of Northern Colorado

Introducere

De la începuturile noastre ca școală normală de stat în 1889 până la statutul nostru actual de instituție de doctorat de înaltă activitate de cercetare, cu programe într-o gamă extinsă de domenii, University of Northern Colorado are o lungă și bogată tradiție în pregătirea profesioniștilor din educație.

Colegiul de Științe ale Educației și Comportamentului (CEBS) de la University of Northern Colorado se află în centrul de excelență în pregătirea profesională, cercetare și leadership educațional global. Demonstrând angajamentul nostru față de misiunea mandatată de stat a Universității de a pregăti profesioniști în educație, oferim programe de licență și postuniversitare de înaltă calitate în campusul nostru principal Greeley, campusul nostru din Denver / Lowry, precum și în diferite locații din stat și online. De exemplu, Centrul pentru Educație Urbană din Denver folosește strategii inovatoare pentru a pregăti profesorii din învățământul primar, elementar și special pentru munca în sălile de clasă urbane.

În plus, mai multe centre și institute din colegiu, inclusiv Institutul Tointon pentru Schimbare Educațională, Centrul Bresnahan-Halstead și Predarea cu resurse primare oferă oportunități de dezvoltare profesională pentru administratorii școlii P-12 și pentru liderii profesori.

Locații

  • Greeley

    20th Street,501, 80639, Greeley

    Întrebări