Keystone logo
German University of Technology in Oman

German University of Technology in Oman

German University of Technology in Oman

Introducere

Istoria Universității Germane de Tehnologie (GUtech) poate fi urmărită până în 2003, când vizionarul Omanis a avut în vedere instituirea unei universități de tehnologie de înaltă calitate în Oman. Această viziune a fost inspirată din direcțiile Majestății Sale Sultan Qaboos pentru furnizarea de educație de calitate superioară în Oman de către investitori privați.

Universitatea RWTH Aachen din Germania a fost abordată cu intenția de a aduce excelența germană în educație în Oman. După câțiva ani de discuții și negociere, fondatorii au fost pregătiți să înceapă un plan de acțiune pentru înființarea unei universități. În august 2006, Oman Educational Services LLC (OES), o societate cu răspundere limitată în temeiul legilor sultanatului din Oman, a fost încorporată pentru a înființa o universitate pe o bază formală. OES este, de asemenea, persoana juridică responsabilă pentru inițierea educației legate de proiectele viitoare.

A fost semnat un acord de colaborare între Universitatea RWTH Aachen și OES în decembrie 2006, pregătindu-se calea pentru înființarea unei universități private în Sultanatul Oman. Acest lucru a cimentat baza pentru tot ceea ce fondatorul a imaginat: o universitate de înaltă calitate a tehnologiei din Oman. În mod specific, acordul a stabilit cadrul de colaborare între OES și RWTH Aachen University în ceea ce privește programa școlară, asigurarea calității și expertiza și înființarea unei universități tehnologice. Toate programele GUtech au fost dezvoltate în colaborare cu GUtech cu Universitatea din Aachen RWTH din Germania.

Viziune

German University of Technology in Oman (GUtech) se străduiește să devină o universitate de lider în Oman și regiunea mai largă, definind astfel cele mai înalte standarde în domeniul educației, cercetării și inovării.

Misiune

GUtech oferă studenților educația necesară pentru a deveni absolvenți de înaltă calificare și responsabili din punct de vedere social, condusă de excelența germană în domeniul științei și tehnologiei, cu o bază fermă în cultura și patrimoniul Omanului. Universitatea promovează gândirea creativă și critică pentru a promova cercetarea și dezvoltarea și, prin aceasta, urmărește să servească societatea în ansamblu.

valori

GUtech se angajează să respecte principiile etice în toate angajamentele sale. În special, Universitatea îi salută pe studenți și pe angajați din ambele sexe, toate culturile etnice, geografice, culturale și religioase. Universitatea încurajează asocierea în pace și toleranță și salută continuarea schimbului intercultural între Oman și Germania.

Locații

  • Muscat

    Muscat, Oman

Întrebări