Keystone logo
University of the West

University of the West

University of the West

Introducere

Pentru a crea o universitate în Quetzaltenango al cărei obiectiv era să-și educe studenții cu o filozofie bazată pe libertate, menită să construiască o societate liberă, pașnică, cu un nivel academic ridicat și care ar fi, de asemenea, înclinată să ofere cariere care să-i pregătească pe studenți. studenților să facă față provocărilor viitorului, extinderea Universității Francisco Marroquín din orașul El Alto a fost fondată în 1994.

University of the West ar fi continuarea orientării doctrinare a extinderii Universității Francisco Marroquín atunci când s-a retras din Quetzaltenango. A fost fondată de un grup de oameni de afaceri și profesioniști din Quetzaltecan, care au format consiliul de administrație pentru crearea sa și au inițiat procedurile corespunzătoare pentru autorizarea sa.

Unii erau foști studenți și profesori ai UFM și membri ai Consiliului Superior care au spus că universitatea a fost numită pentru a direcționa și administra cu independență economică. Achiziția de terenuri pentru înființarea sediului central al Universității de Occident începe și paralel cu aceasta, lucrarea și coordonarea care presupune deschiderea a două extinderi în orașul Guatemala și în departamentele Escuintla, Suchitepéquez, Retalhuleu, Huehuetenango și San Departamentul Pedro din San Marcos. Și-a început operațiunile ca atare în orașul Quetzaltenango în 2010, când Consiliul pentru Învățământul Privat Superior și-a autorizat funcționarea și a fost publicat în Monitorul Oficial la 3 martie 2010.

Misiunea universității este predarea și diseminarea Filosofiei Libertății cu responsabilitate personală în toate domeniile vieții umane pentru a contribui la progresul material și spiritual al umanității.

Locații

  • Quetzaltenango

    Avenida Las Americas,9-84, , Quetzaltenango

    Întrebări