Keystone logo
Universidad Loyola Licenta in Arte Vizuale
Universidad Loyola

Licenta in Arte Vizuale

Seville, Spania

4 Years

Spaniolă

La zi

22 Jul 2024

02 Sep 2024

EUR 7.960 / per year

În campus

Introducere

O diplomă care combină arta, designul și cultura

(*) Licență în proces de verificare

Cu Licența în Arte Vizuale de la Universidad Loyola vei deveni un artist complet și versatil, cu o pregătire teoretică și tehnică solidă, și cu capacitatea de a gestiona sau produce propriile proiecte artistice în domenii atât de diverse precum Artele Plastice, noi limbaje artistice, cele legate de proiectarea spațiilor, precum muzeografia, creațiile de instalații, arta efemeră sau creațiile gestuale.

Deveniți artistul vizual al sec. XXI

Licența în Arte Vizuale de la Universidad Loyola oferă pregătire inovatoare și unică în Andaluzia, care combină caracteristicile unora dintre diplomele tradiționale oferite în țara noastră, precum Arte Plastice, Design Grafic, Creație Vizuală sau Multimedia. Studenții acestui grad vor fi capabili să exploreze, să experimenteze și să inoveze în metodologii și tehnici artistice, precum și să experimenteze cu alte moduri de a privi realitatea și de a reflecta asupra funcției sociale a artei și a rolului său transformator în societate.

Itinerariul de formare include subiecte care vizează dobândirea cunoștințelor fundamentale necesare în științe sociale și arte, inclusiv discipline transversale precum Comunicarea scrisă, Retorică, Introducere în sociologie sau Umanism și Etică de bază.

În plus, veți urma o pregătire tehnică completă în expresia artistică (Laboratorul de desen, pictură, sculptură, limbaj și instrumente), procese creative (design grafic, narațiune audiovizuală, analiza, metoda și dezvoltarea creației artistice), noi medii expresive (fotografie și imagine digitală, animație 2D, post-producție audiovizuală, tehnici digitale 3D), spații efemere (Muzeografie și Instalații, Artă Publică și Instalații Urbane, Scenografie Experimentală) și contexte (Proiecte hibride și Curare de idei).

De asemenea, veți avea o gamă largă de subiecte care vizează o specializare mai mare în domenii care vă interesează, cum ar fi Marketing și Comunicare în Arte, Didactica Artelor Vizuale, Critica de Artă, Actual Media Art, Desen transversal, Laboratorul de culoare și lumini, Proiect de animație, procese și soluții comice sau spațiale, printre altele.

De ce să studiezi la Loyola?

Conectat cu industria culturală

Universidad Loyola participă activ la inițiative artistice și culturale precum concursul de artă contemporană Emerging Artists, Bienala Flamenco, Festivalul DH Rueda, Festivalul de Film European de la Sevilla sau Festivalul de Muzică de Film de la Sevilla și are acorduri de colaborare cu ICAS, ROSS, Teatro de la Maestranza și Teatro Lope de Vega.

Învață cu cei mai buni profesioniști din sector

Avem o facultate de un înalt nivel profesional și o mare capacitate de predare. Astfel, te vei antrena cu unii dintre cei mai buni profesioniști de pe scena artistică și culturală, atât în diferitele materii, cât și în masterclass-uri și tutorat de proiecte.

Dezvoltați-vă creativitatea cu o privire critică

Acest grad își propune să apropie domeniul creației de cel al cercetării, printr-o fundație de cercetare artistică care să permită explorarea proceselor de creație în sine, analiza impactului creației artistice asupra diferitelor tipuri de public și conștientizarea deciziei. a capacităţii de transformare a artei şi culturii.

Antrenament practic și facilități unice

Universitatea are numeroase resurse și spații pentru ca tu să pui în practică ceea ce înveți la clasă. De asemenea, vei realiza proiecte reale individuale și de grup încă din primul semestru.

Artele ca motor al schimbării

Artele au avut întotdeauna o mare prezență în tradiția educațională a Societății lui Isus, convinse de marele său potențial ca instrument de transformare personală și socială, ca mod de abordare a celorlalți, de înțelegere a altor culturi.

Puteți trăi experiența internațională

Vă oferim posibilitatea de a studia în peste 200 de universități din întreaga lume. Puteți participa la programe Erasmus+, stagii Erasmus, schimburi în afara Uniunii Europene, SICUE sau programe de vară cu universități partenere.

suntem aproape de tine

Ne pasă de tine, de cum te simți și de ce ai nevoie. Vă vom atribui un tutor personal și avem un Serviciu de Asistență Psihologică, Educațională și Socială care vă va asista oricând aveți nevoie.

identitate iezuită

Identitatea noastră iezuită ne integrează într-o rețea de peste 190 de centre universitare din întreaga lume, cu un istoric și un prestigiu fără echivoc, și susține caracterul nostru social. Universidad Loyola este integrată în UNIJES și IAJU.

Admitere

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări