Keystone logo
Universidade Braz Cubas (UBC)

Universidade Braz Cubas (UBC)

Universidade Braz Cubas (UBC)

Introducere

Născut în 1940 în orașul Mogi das Cruzes, Braz Cubas, care au început activitățile sale cu un curs mic de pregătire, în prezent, are aproximativ 20.000 de studenți, dintre clasă și învățământ la distanță modalitati.

Peste 75 de ani pe piață, instituția a suferit mai multe transformări, locuințe, inclusiv cursuri de gimnastică, comerțul de nivel mediu, până când a ajuns la Facultatea de Drept în 1965.

învățământ superior, stimulate de politica de educație, a crescut în întreaga țară și Braz Cubas, satisfacerea cerințelor și nevoilor pieței, a continuat să crească, atât în ​​spațiul fizic și social, până în 1985, Consiliul Federal al Educației recunoaște atunci Federația de colegii Braz Cubas fi Universitatea.

Cel mai important Vestea a venit la valoarea regiunea Mogi das Cruzes și de a recompensa o cariera lunga de un serviciu bun la educația brazilian, formând profesioniști competenți și piața forței de muncă calificate.

Misiune

oameni care apreciază, trezirea talentele printr-un proces de învățare diferite în prezent pentru a dezvolta ființa umană pentru mâine.

Vedere

Fie recunoscută ca o instituție de învățământ axat pe învățare.

Valori

Cetățenie, umanizarea, înțelepciune, smerenie și transparență.

Locații

  • Mogi das Cruzes

    Av. Francisco Rodrigues Filho, 1233 - Vila Mogilar, Mogi das Cruzes - SP, 08773-380, , Mogi das Cruzes

    Întrebări