Keystone logo
Universidade Cândido Mendes

Universidade Cândido Mendes

Universidade Cândido Mendes

Introducere

Sponsorul Candido Mendes Universitatea The Society brazilian de Educație, cea mai veche instituție privată de învățământ superior din țară, fondat în 1902 de către contele Candido Mendes de Almeida, împreună cu Academia Comercială din Rio de Janeiro. În 1919 a fost creat Școala de Științe Politice și Economie din Rio de Janeiro, prima școală înaltă de economie din Brazilia.

Academia devine, în anii '50, a Comerțului Tehnic School Candido Mendes, dedicat exclusiv la liceu. În același deceniu, Candido Mendes de Almeida Junior creează Facultatea de Drept Candido Mendes, cu sediul în Carmo Convent, Praça XV de Novembro, stabilirea unui standard de excelență în domeniul științelor juridice și de a fi pionier în procesul de predare practică medico-legale. În anii '60, rectorul actual, Candido Mendes, inaugurează Institutul Universitar de Cercetare de la Rio de Janeiro - IUPERJ dedicat studii postuniversitare, de master și, mai târziu, un doctor în Științe Politice și Sociologie. Calitatea predării și program de cercetare dezvoltate în IUPERJ are recunoaștere națională și internațională.

În anii 1970, apoi Facultatea Candido Mendes Ipanema se dilată și se dezvoltă programe de cursuri de formare și de administrare a afacerilor tehnice și științifice, care dau naștere la campusurile Campos dos Goytacazes si Nova Friburgo. De asemenea, în Ipanema, Centrul Cultural a fost creat Candido Mendes, care a devenit punctul de referință al culturii Carioca si pionier o serie de inițiative în domeniul cinema, teatru, arte vizuale, poezie, video și de educație extensie.

Din 1997, anul în care Candido Mendes este acreditat de decret prezidențial, ca o universitate specializata in Umanistice și Științe sociale aplicate, noi cursuri și campusuri sunt create, inclusiv unitățile Centrului Tijuca (Pius X) padre Miguel, Jacarepagua și Meier, în plus față de Niterói și Araruama, stare de Rio de Janeiro, și Vitória, Espírito Santo. In anul 2001, Institutul de Științe Umaniste ia naștere, integrarea de predare, de cercetare și extensie, cu amplu program de cercetare științifică. Adaugă două centre de studii și cursuri postuniversitare în formele de licență și de licență, și postuniversitare în domeniul științelor sociale, istorie, literatură, fotografie, Arta si Cultura, Turism și Relații Internaționale.

Mendes Universitatea Candido iese în evidență de la colegii săi, pentru că este o instituție angajată a lungul timpului pentru excelență în activități de cercetare și universitare, care cuprinde centre și institute de cercetare, programe de șapte master și două de doctorat, precum și zeci de cursuri sensu post-absolvire. Publica șase reviste.

Instituția a fost deschisă, începând din 2011, noi campusuri în diferite regiuni din Rio de Janeiro, de exemplu, unități de Santa Cruz și Bangu, în Zona de Vest, precum și unitatea de Penha situat in partea de nord a orașului.

Repartizate pe un total de 15 de unități, cu 21 de licență și mulți alții în termenii secvențiale și tehnologice, activitățile Mendes Universității Candido, susținute de mai mult de un secol de tradiție și excelență, care sa impus ca o referință naționale și internaționale în domeniul științei umaniste și Social, împreună mai mult de 20.000 de studenți și 1.000 de profesori și cercetători.

Locații

  • Rio de Janeiro

    Rua da Assembleia, 10 - Centro Rio de Janeiro - RJ CEP: 20011-901, , Rio de Janeiro

    Întrebări