Keystone logo
Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Introducere

Instituția aduce în istoria sa de aproape 50 de ani, îngrijorarea cu privire la construirea de cunoștințe academice lor, și să fie pregătite pentru a eficientiza procesul de învățare. Adept la concepție modernă de predare care valorile interesul social, respectă diferențele individuale și promovează acțiuni colective și proiecte interdisciplinare, în cadrul unui univers caracterizat prin îmbogățirea coexistență a diversității culturale.

Univille recunoaște că perspectiva lui crește ori de câte ori puncte de vedere și acceptă diferențe. Plural ca viata, înțeleg că un mediu cu diversitate de idei, culturi, credințe și cunoștințe oferă echilibru și oportunități univers.

Universitatea consideră că înțelepciunea este dobândit în timp, în depășirea provocărilor și transmiterea de cunoștințe, așa că încurajează oamenii să trăiască experiențele lor și de a descoperi multitudinea de cunoștințe, care este în orice fel.

Univille, în fiecare zi, încurajează oamenii să se întâlnească și atingerea scopurilor lor. Înțelege că tot ceea ce are motive sa de a fi și, prin diversitatea de idei și culturi, el crede că oamenii pot descoperi și de a construi scopul lor adevărat.

Universitatea contemplarea formarea colegiului de doctorat și este singura universitate din nordul Santa Catarina. În 50 de ani de istorie, a consolidat rolul de referință în procesul de predare și, ca formare a opiniei cu privire la principalele provocări ale comunității locale.

Fii Univille tine!

Misiune, Viziune si principii

Misiune

Promovarea de referință de formare umanistă și profesională pentru societate, lucru în procesul de predare, cercetare și extinderea și de a contribui la dezvoltarea durabilă.

Vedere Este recunoscut la nivel national ca un colegiu comunitate, durabile, inovatoare, internaționalizat și referință în procesul de predare, cercetare și extensie.

Valorile instituționale și principii

Cetățenie: autonomie, angajament, motivatie, bunăstarea și participarea democratică responsabil promova dezvoltarea personală și socială.

Integrarea: cooperativă și acțiune de colaborare cu comunitățile interne și externe a construi binele comun.

Inovare: puterea de a genera și a transforma cunoștințele științifice în soluții durabile la medii interne și externe contribuie la dezvoltarea socio-economică.

Responsabilitatea față de mediu: gestionarea resurselor și acțiunilor comise la soldul mediu favorizează îmbunătățirea calității vieții.

Goluri

Producă și să difuzeze științifice, tehnologice, artistic și cultural vizează bun sociale. Innovate responsabil, pentru a extinde accesibilitatea și șederea studentului în instituția. Întreprinde acțiuni de management care doresc pentru a îmbunătăți calitatea vieții profesionale. Integra noi concepte și tehnologii pentru procese de învățământ, cercetare și extensie. Dezvoltarea și îmbunătățirea spiritului critic, de investigație și interactiv cu comunitățile interne și externe.

Locații

  • Joinville

    R. Ministro Calógeras, 439 - Centro Joinville - SC, , Joinville

    Întrebări