Keystone logo
Universidade de Franca (UNIFRAN)

Universidade de Franca (UNIFRAN)

Universidade de Franca (UNIFRAN)

Introducere

Faceți cunoștință cu Unifran

Istorie

Unifran: verifica o scurtă istorie a creșterii, realizările și Succesul Unifran a fost fondat în 1970 de către doi antreprenori educație, spicelor Salim Cury și Clovis Eduardo Pinto Ludwig. Cu succesul întreprinderii, a extins cursurile încorporează la Scoala Pestalozzi și Facultatea de Filosofie a Ateneului Francano, cinci ani mai târziu. În 1994, cursurile oferite, precum și organizarea administrativă internă sunt transformate de la Universitatea din Franca, prin Ordonanța nr 1275, având în vedere Avizul nr FACE 615/94.

Ulterior, creșterea a instituției a fost dat în această perspectivă că Franța și regiunea au beneficiat de influența lui. Salutând mii de studenți care provin din diferite părți ale țării, Franța a adăugat statutul de furnizor de servicii, precum și un important centru de încălțăminte. Orașul, acum la Universitatea, a văzut fi crescută la mare practica educație, cercetare, extinderea și servicii pentru comunitate, datorită aspectelor academice de excelență de formare, care intervenit pozitiv în indicii lor economice, politice și sociale.

De la înființarea sa până în ziua de azi, este caracterizat prin a fi o instituție de învățământ superior în căutarea spre viitor, întotdeauna lupta pentru modernizarea infrastructurii, colecțiile bibliotecii și metodologii educaționale.

Anul 2013 a fost marcat de un pas important în viitor și excelența: Unifran a devenit parte din Sud Educational Cruise, cel mai mare cincilea în grupul de educație din țară, formată din instituții care dețin cei mai buni indicatori academice oficiale Facultate Cruzeiro do Sul, São Paulo / SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo / SP; University Center Module, Caraguatatuba / SP; Centrul universitar din Districtul Federal, Brazilia / DF; City University din São Paulo, São Paulo / SP; Colegiul Goal standard ridicat, Franca / SP; Carieră pe bază de Franca, Franca / SP; Universitatea din Franca, Franca / SP; Colegiul San Sebastian, San Sebastian / SP; Colegiul Goal San Sebastian, San Sebastian / SP; Facultatea Caraguatatuba, Caraguatatuba / SP; Centrul Universitar Fecioarei de patronaj, Salto și Itu / SP; Colegiul CEUNSP, Salto / SP, colegiu Itu, Itu / SP colegiu și Salto, Salto / SP.

În 1975, Universitatea a avut 400 de studenți. Astăzi, există peste 16.000 de, distribuite între cursuri universitare, tehnologice, distanta, specializarea, masterat și doctorat, care acoperă toate domeniile cunoașterii umane. În istoria sa 40 ani, le-a instruit mai mult de 43.000 de profesionisti. Acesta găzduiește mai mult de 500 de cadre didactice ale căror titluri nu depășește 60% din masterat și medici.

Cruzeiro do Sul Educacional

Cruzeiro do Sul Educacional a fost fondată în 1965 și în prezent este format din Colegiul Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; University Center Module, Caraguatatuba - SP; Centrul universitar din Districtul Federal, Brasilia - DF, City University din São Paulo, São Paulo - SP; Universitatea din Franca, Colegiul standard ridicat și Colegiul CTEC in Franca - SP și, mai recent, Colegiul San Sebastian, Colegiul Gooooool San Sebastian - San Sebastian - SP și Facultatea Caraguatatuba - Caraguatatuba - SP.

Avantajul strategic al grupului este faptul de a lucra cu instituții, marci si diferite poziții ca piețele specifice și caracteristicile orașelor în care se menține instituțiile de învățământ. Toate instituțiile și păstra identitatea, fără a renunța la principiile și idealurile educației etice care ghidează acțiunile de Sud Educational Cruise, care se traduce în unele dintre cei mai buni indicatori academice între instituții de învățământ din Brazilia.

- Mărci de top din prima evaluare instituțională externă a Ministerului Educației - MEC. - Cel mai bun curs de Arte Vizuale din São Paulo în Studiul National de performanțele elevilor - Enade. - Cursuri de top în Științe Sociale a Braziliei în examenul național de performanțele elevilor - Enade. - Cele mai bune cursuri de inginerie de producție în São Paulo, în Studiul National de performanțele elevilor - Enade. - Cel mai bun curs de terapie fizică a Sao Paulo în Studiul National de performanțele elevilor - Enade. - Cel mai bun Geografia desigur Brazilia la examenul național de performanțele elevilor - Enade. - Cel mai bun curs de istorie în Studiul National de performanțele elevilor - Enade. - Biomedicina: cel mai mare rating din MEC. - Medical: doar curs de São Paulo recunoscut cu conceptul maxim. În Brazilia, un membru pionier al oportunitati Global Health Learning - GHLO, un consorțiu creat de Asociatia Americana de Medical Colegii. - Cel mai bun program de licență, în conformitate cu CNPq. - Creșterea numărului de publicații științifice în ISI Web of Science. - Cel mai bun rating de aprobare în examinarea OAB-DF. - Cel mai bun loc în coasta Enade, la nord de São Paulo. - Mai mult de 200 de linii de cercetare instituționalizat. - 66 grupuri de cercetare înregistrate în CNPq. - 04 de doctorat și 11 de programe de master. - 51 burse pentru stiintific Inițierea CNPq.

Aceste caracteristici și realizări sunt rezultatul unui management angajat, structurată și partajate între cadrele didactice fondatori, membri ai comunității academice și profesioniști ai pieței recunoscute.

Diferențialele și indicatori de calitate

• aparține uneia dintre cele mai mari grupuri de învățământ din Brazilia: Cruzeiro do Sul Educacional. • indicatori excelente fizioterapie, alimentare și Estetică și cosmetică sunt gradul 5 în MEC. Medicina este autorizat conceptul finală 5 comision. • 20 de cursuri înstelat în Ghidul Student 2015, adăugând 62 de stele. • Evidențiați la Universitatea Ranking Fișa - RUF 2014: Biomedicina este printre primele 10 cursuri din Brazilia (instituții publice și private) și pe locul 2 în rândul nivel national privat. Fizioterapie este pe locul 5 în São Paulo între privat. • Mii de absolvenți cu poziții importante pe piața muncii. • SUA brevetat o moleculă inovatoare, care este utilizat în medicamente, rezultatele grup de cercetare Farmacie.

Locații

  • São Paulo

    Av. Dr. Armando Salles Oliveira, 201 Pq. Universitário / Franca, SP, , São Paulo

    Întrebări