Keystone logo
Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Introducere

Universitatea

Acesta a fost anul 1962, când profesorul Manoel Bezerra de Melo a creat în orașul de Mogi das Cruzes, o școală elementară, care la acel moment a fost încă numit "sală de gimnastică". Au început să Mogiana Organizația pentru Educație și Cultură - COME.

În 1964, primele colegii s-au stabilit complex de învățământ, care din 1973 a devenit Universitatea din Mogi das Cruzes (UMC). Tradiție și marca de pionierat istoria cincizeci ani a instituției.

De-a lungul acestei perioade, UMC vorba de pregătirea studenților săi, acum mai mult de 20.000 de numerotare în Mogi das Cruzes campusuri și Villa-Lobos / Lapa, la cerințele pieței forței de muncă și exercitarea cetățeniei.

În prezent, Universitatea din Mogi das Cruzes are zeci de cursuri al căror conținut și metode de predare-învățare sunt actualizate și îmbunătățite continuu. Facultatea este alcătuit din UMC 60% din masterat și medici, dintre care mulți se dezvolta proiecte științifice majore. Elevii pot participa, de asemenea, la proiecte de cercetare, a primit burse de cercetare.

În acest scop, la Universitatea menține schimburi cu instituțiile naționale și internaționale și oferă, de asemenea laboratoare, echipament modern și spații special concepute pentru dezvoltarea de clase, cursuri, conferințe, printre multe alte activități academice.

Datorită acestor caracteristici, la Universitatea din Mogi das Cruzes a fost remarcabilă în formarea profesioniștilor în domeniul exacte și tehnologice Științe, Umanistice și Științe medicale. Astăzi, UMC este printre cele mai bune universități.

Universitatea a fost evaluat recent de Ministerul Educației (MEC) și a obținut nota 4 pe o scară de 1-5, care se plasează printre universitatile private de top în Brazilia și cele mai bune din regiune Alto Tiete.

Misiunea noastra

"Producerea și difuzarea de cunoștințe pentru a forma profesioniști responsabile social, antreprenori și procesatorii de realitate contemporană."

Locații

  • São Paulo

    São Paulo, Brazilia

    Întrebări