Keystone logo
Universidade de Sorocaba (UNISO)

Universidade de Sorocaba (UNISO)

Universidade de Sorocaba (UNISO)

Introducere

Universitatea din Sorocaba - UNISO este o universitate comunitar, regional non confesionale, calitate,, prima sămânță a fost Facultatea de Filosofie, Științe și Litere a Sorocaba, stabilit în 1951, care a început să funcționeze în mod eficient în 1954 cu două cursuri: Pedagogie și litere Neo-latine, și doar 27 de elevi.

Astăzi, UNISO are mai mult de 60 de licență, oferă cursuri post-absolvire și sensul strict, și cursuri de extensie. Studenții săi provin din 70 de orașe situate pe o rază de 100 km în jurul Sorocaba, și sunt răspândite pe trei campusuri: City University Profesor Aldo Vannucchi, deschis în 1999; Campus Trujillo în cazul în care Facultatea de Filosofie, Științe și Litere a fost înființată în 1954; și campus Seminar din 1994.

În cadrul organizației Educației Naționale Superior, The UNISO este conceput ca Universitatea: comunitar, atât pentru proprietatea de a managementului, este deținut de către Comunitate și nu de stat sau privat. Prin urmare, să-l gestioneze, pe lângă Consiliul Superior al autorității sale Responsabil, prezidat de Sorocaba Arhiepiscopiei Arhiepiscop și integrate de societate opt membri clasificate sorocabana, UNISO are panouri interne, inclusiv Consiliul Universitar - Consultant , format din lideri, profesori, elevi și personalul instituției, reprezentanți ai Responsabil entitatea sa, Primăria, Primaria, Asociația Bar de Brazilia - Baroul brazilian și Centrul de São Paulo stat Industries - Ciesp. Comunitate fiind UNISO există pentru a servi în mod eficient o, printr-un management strict și actualizate mereu.

Neconfesionale, adică, deși Responsabil corpul său a fost stabilit de către Episcopia Sorocaba, UNISO nu este deținut de către Biserica Catolică sau propunere academic este obligatorie pentru aceasta, dar este inspirat de valorile creștine.

Regional, dar fără a pierde caracterul universal, The UNISO este atent la caracteristicile și nevoile regiunii Sorocaba. În această regiune, UNISO este din ce introduce, producerea și diseminarea cunoștințelor, cu o eficacitate socială ca un agent puternic de operaționalizare a așteptărilor de bază ale comunității regionale.

Calitate, și anume scalate de căutare pentru o realizare constantă și semnificativă a universalității de cunoștințe și coerența cu proiectul său pedagogic ghidată de criteriile de apreciere a organelor relevante și nu de simpla creșterea cantitativă.

Locații

  • Sorocaba

    Rod. Raposo Tavares, s/n - Vila Artura, Sorocaba - SP, 18023-000, Brazil, , Sorocaba

    Întrebări