Keystone logo
Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Introducere

Asociația Prudentina de Educație și Cultură (APEC), sponsor al Universității de Vest din Paulista (Unoeste), a fost născut din visul de profesor Agripino Oliveira Lima Filho și Ana Cardoso Maia de Oliveira Lima pentru a satisface lipsa de învățământ superior din Presidente Prudente (SP ) și regiunea. În mai 1972, aceste educatori a venit cu cererea de autorizare de funcționare a Facultății de Arte, Științe, Litere și Presidente Prudente Educație (Faclepp) de la Consiliul Național al Educației.

Acesta a fost autorizată de către Consiliu în luna august a acelui an, iar pe 03 octombrie 1972 președintele, Emilio Medici Garrastazu, a semnat decretul 71190, creând primul colegiu APEC, The Faclepp. Acesta a fost apoi efectuat primul os de APEC, cu 536 de candidați concurează pentru 350 de locuri oferite. Pe 21 octombrie, 1972, episcopul diecezan Dom José Gonçalves da Costa a fost livrarea lectura inaugural de Faclepp provizoriu în Hristos sediul Regele College.

Datorită idealurile Agripino și Ana Lima și cererii mari pentru alte domenii ale cunoașterii, în anii următori s-au născut la colegiile de sanatate: asistenta medicala, farmacie, fizioterapie, medicina, stomatologie, clinice menționate, și locuri precum laboratoare și sala de sport sport. Apoi facultățile de Inginerie Civila, Tehnologia Informatiei si multe alte cursuri de top. Înalt al Bongiovani Garden (acum City University) a apărut rapid complexul de clădiri care include campusul I de Unoeste.

Ghidat de educație și de viață de calitate, APEC ivi sus. În 1987 sa născut campusul II, la km 572 al autostrăzii Raposo Tavares în vecinătatea Limoeiro de Presidente Prudente, cu cursuri în domeniul Științe Agricole, umane și sociale aplicate. In acelasi an, un decret ministerial 83 / MEC a recunoscut ca Unoeste universitar -, deoarece este singura instituție privată de învățământ superior din vestul São Paulo cu acest titlu.

Universitatea precum structurile materiale, tehnologice și umane, înmulțită întotdeauna de înaltă calitate. Ivindu-pavilioane, clinici, Spitalul veterinar, Experimental Farm, clădiri de laborator, centre agronomice, efectivele de animale și alte zone pentru învățământul superior, cercetare științifică și practica constantă a cetățeniei. Un alt datelor relevante: direcția de APEC are întotdeauna profesioniști cu înaltă competente, mulți fac parte din predare / personalul administrativ de la început până în prezent.

Locații

  • Presidente Prudente

    Rua José Bongiovani, 700 - Cidade Universitária, Presidente Prudente - SP, 19050-920, Brazil, , Presidente Prudente

    Întrebări