Keystone logo
Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Introducere

Universitatea din Paraíba Valley - Univap recunoscut de MEC în 1992, este o comunitate non-profit, de predare, de cercetare și extensie. Istoria Univap început din 1954 cu crearea Facultății de Drept Paraíba Valley.

Apoi alte facultăți au apărut ca urmare a nevoilor din regiune, în special în Sao Jose dos Campos, care a fost în creștere rapidă cu sosirea a numeroase industrii. Astăzi, Universitatea are mai mult de 40 de programe postuniversitare în diverse domenii ale cunoașterii, administrate de facultățile de drept, stiinte medicale, Inginerie, Arhitectură și Urbanism, Educație și Arte si Stiinte sociale și de comunicare. Ca o universitate oferă, de asemenea Educație Continuă și absolvent motivația propriu-zisă, șase programe de masterat și de doctorat trei grade.

Univap are la Campus Urbanova, cea mai mare infrastructura de la Universitatea: Institutul de Cercetare si Dezvoltare (IR & D), care prevede 44 de laboratoare, dotate cu inalta precizie si taiere dispozitive margine; Centrul de studiu Nature, care sintetizează Serpentarium, fluturele gradina Nursery medicinale Plante și Observatorul de Astronomie și spațiu Fizica. Are in prezent trei campusuri, 2 in Sao Jose dos Campos (Urbanova și Castejón) și 1 în Campos do Jordao (Platanus).

Locații

  • São José dos Campos

    Avenida Shishima Hifumi, 2911 - Urbanova São José dos Campos - SP CEP: 12244-000 , 2911, São José dos Campos

    Întrebări